פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני שונא את צה"ל, אני שונא את המסגרת הזאת, אני אפילו שונא את השם צה"ל. הייתי בבקו"ם רק יומיים ואני אומלל. אני שונא "מפקדים" מושתנים, שמבוגרים ממני רק בשנה וחושבים שהם אלים, אני שונא את האוכל המבחיל, אני שונא את המדים המכוערים, אני שונא את המסדרים... אני שונא את הכל!!! ואם זה לא מספיק, איזשהו קצין מיון מושתן החליט לשלוח אותי לתפקיד הכי לא מתאים לי - נהג משאית מעל 15 טון.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני רואה שבזמן שלא הייתי פה צמחה לה אופנה חדשה - שיחות על צבא.בכל מקרה, למה אתה מספר את זה לנו? יש קב"ן, לך אליו, ספר לו את זה, אם יהיה לך מזל הוא יעזור לך.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים you're in the army now...whoho you in the army...תפסיק לבכות ותתרגל,צבא זה לא כיף...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר אבל אני לא רוצה לשרת שם. מתי אידיוטים בצה"ל יבינו שצעירים יכולים לתרום הרבה יותר באזרחי.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אתה תמיד יכול לירות לעצמך ברגל ולצאת מהצבא על ניסיון לרצח ופגיעה ברכוש צהל ... :-X
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זה לא יקרה בקרוב... כפי שכבר נאמר כאן, נסה קב"ן.בתאכלס, לדעתי, אתה בוכה מוקדם מדי. תבכה כשנשארה לך עוד שנה ושבעה חודשים לשירות, זה בכי.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים Welcome to the house of fun, now you've come of age. Welcome to the house of fun.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זה צבא וזה מה שיש.לפי זכרוני זה לא תוכנית כבקשתך ולא קייטנה.ככל שהזמן יעבור כך התנאים ישתפרו. בבקו"ם בכוונה מתייחסים ככה לחיילים בכדי להראות להם שהם כרגע הנחותים.דווקא האוכל של הבקו"ם הוא בין המשובחיםמעדנים גבינות פלאפל בקיצור אוכל סביר ביותר אין מה להתלונן אתה עוד תפגוש אוכל שכלבים מפחדים לאכול אותוותפוח אדמה בצבע צהוב/ירוק זוהר כאילו הכינו אותו באיזה כור גרעיני והוא קורן לכל עבר.אז.... שיהיה בהצלחה.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים וואי למה אתם צריכים להיות כאלה חארותזה כ"כ לא במקום השטויות האלההבנאדם נראה לי מדוכא בצורה מטורפת ואתם עושים אותו פי 10אני לא יודע מה להגיד לך לי זה נשמע ממש ממש עצובצבא מגעיל ולא מקצועי זה כל מה שיש לי מהגיד
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים תגיד לקב"ן: "אני לא יכול להיות בחיל התובלה. הרי אין לי דיזל בורידים. שניה, תן לי להראות לך..." ותוציא סכין. זה יעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.