פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אתה צודקאתה לא היחיד שלא רואה פה תמונותמוזר מוזר...ו Black KnighTעשית טריפל פוסטינגאתה ידוע שאתה עובר על החוקים
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אחלה פוסטרים תודה אתה יכול להביא את הפוסטרים של הטרילוגיה של מטריקס ? והטרילוגיה של שר הטבעות ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר אחרי שאני אחזור עוד חצי שעה, אני אערוך את זה ואביא את כל הפוסטרים במכה (לכל הבקשות).כדי לראות את התמונות יש להעתיק את הכתובת של התמונות לשורת הכתובות.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים למה שלא תעבור פשוט לשרת אחסון תמונות נורמלי שתומך ב-hotlinks?...ואל תרשום 3 הודעות רצופות. תערוך את האחרונה עם התוספת.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש לי קצת בעיות עם שרתי אחסון... אם תוכל להמליץ לי על אחד שתומך בhotlinks ואני אעבור אליו מיד.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר בבקשה כדי לרצות אתכם, תביאו לי שם של אתר אחסון שמאפשר תמיכה ב-hotlinks. עד אז, אני לא אעלה תמונות. בחזרה לעתיד (שלושתם). שם באנגלית בבקשה. האושפיזין :-X סליחה שחכתי שצריך באנגלית, the ohshpizin זה לא השם באנגלית. בבקשה מצא את השם האמיתי.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים spymac.comhttp://forums.ort.org.il/scripts/forum.asp?forum=30ואני מבקש את הסרט Twelve Monkeys (למרות שאני לא מוצא את עצמי עושה עם זה משהו)
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש לי את הפוסטרים שביקשתם, אבל אני צריך שרת אחסון.spymac מעצבן וארוך.איך Pic.co.il?או Pic4u.co.il?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים גמני לא רואה כלום..ואם אתה רוצה מקום אני מוכן לאכסן את התמונות באתר שלי... נפתח לך חשבון,צור איתי קשר באייסיקיו 2211647
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.