עבור לתוכן

איזה מעבד מומלץ

Featured Replies

פורסם

משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה

משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי......

השקע עד 1200 שקל......

מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם

המליצו לי על AMD64 3000+ ..

עם קירור של זלמן

פורסם

תראה בשביל קידוד סרטים עדיף לך אינטל, אבל בשביל כל השאר עדיף לך A64 +3000 כמו שהציעו לך.

פורסם

P4 2.8GHZ יהיה הבחירה הנכונה במקרה זה.

פורסם

נכון, Intel P4 2.8 אבל לא פרסקוט! (במידה ותצליח למצוא)

פורסם

פרסקוט יהיה גם כן בסדר גמור. הוא אמנם יותר חם מה-NORTHWOOD אבל לא בצורה נוראית, עם ביצועי קידוד מעט טובים יותר.

פורסם
תראה בשביל קידוד סרטים עדיף לך אינטל, אבל בשביל כל השאר עדיף לך A64 +3000 כמו שהציעו לך.

נכון מאוד ועבור הקידוד השוני בביצועים זניח אז אם מישהו מתכוון לענות לזה אז תבססו את טענותיכם כי ההמלצות שלכם מצוצות מהאצבע ואתם מדקלמים דברים קיימים כבר חצי שנה עוד מלפני שיצא ה- 64 ביט אז דיי.

פורסם

בבקשה:

http://www6.tomshardware.com/cpu/20040201/prescott-14.html

אם לזה אתה קורא הבדל זניח, אז גם ההבדל במשחקים זניח לטובת ה-64BIT. שום דבר לא מצוץ מהאצבע, וה-AMD 64BIT קיים כ-9 חודשים.

פורסם

דווקא רב ההבדל שם בין הA64 3200 וה2.8E הוא של לא יותר מ10 שניות..

פורסם
  • מחבר

קידוד זה כמה סרטים לא משהו שצריך מעבד סוס טורבו שמיועד רק בשביל זה.......

2.8C רוב החניות אין, והמלצה של מישהו , אם יקרה משהו למעבד עוד חצי שנה אני לא יקבל רוב הסיכוים את המעבד C אלה משהו אחר בטח E כי לא ישארו כאלה על המדפים.....@!

קידוד סרט השפעה של 10 דקות לא תשנה לי תחיים

אני מתכוון גם לעשות TVRIPS ..

העיקר של המחשב זה לשמש אותי בכל הדברים האללו ולא משהו ספציצי

משחקים כמו דום 3 לשחק כל יום ..דברים חזקים שהמעבד יצילח לספק את הכוח שלו

קידוד והמרה..שיהיה במהירות לא השיא אבל מהירות..אני פעם פעם בשבוע כמה סרטיים..יעשה טוי ריפ לתוכניות שאני אוהב כל יום בערך...

שהמעבד לא יתחמם משהו אש כמו תנור בעבודה עם קידוד המרה או עומס כמו ה E שהבנתי מכל אחד פה..

גירסת ה 2.8E מיועדת לרוב לקידוד אבל הבאסה היא מתחממת כמו תנור של מאפייההההה

פורסם

המעבד יתחמם בכל מקרה שאתה תעמיס עליו.

אז תוסיף כמה שאתה יכול לקירור.

אם יש לך את ה-300 ש"ח לקירור אז אתה יכול לקנות את ההיט-סינק המפלצתי הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068

ואם אין לך 300 ש"ח אז יש קירורים טובים בפחות כסף!

פורסם

המעבד הזה לא מגיע לרמות רתיחה. הוא אמנם מתחמם יותר מקודמו אך לא לרמות שמסכנות אותו.

דווקא רב ההבדל שם בין הA64 3200 וה2.8E הוא של לא יותר מ10 שניות..

שים לב כי עליך לבצע השוואה בין ה-2.8E ל-2800+, מקסימום 3000+ שכן רק הם בנישת המחיר שלו. שים לב כי בבדיקת ה-MOVIE MAKER לדוגמא, ההבדל עומד על 27 שניות, כלומר הבדל של כ-20% (+/-) שלכל הדעות הוא רב. בשאר המבחנים ההבדל הוא של כ-10%, שוב הבדל רב לכל הדעות כאשר מדובר במעבדים המתומחרים בצורה זהה.

במקרה ועיקר הצורך הוא משחקים, רכישת מערכת מבוססת 64BIT של AMD יהיה הדבר הנכון. במקרה וההיפך הוא הנכון, מערכת מבוססת P4 תהיה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

זה לא העיקר משחקים

זה מכל דבר קצת

ואני יקנה קירור למעבד זלמן או משהו טוב

אני יקח AMD643000 עם קירור טוב :] החלטתי ! תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים