עבור לתוכן

מה אני עושה במצב כזה בבקשה כנסו אני צריך כמה תגובות בבקשה

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!

פורסם

במקרה כזה ...

בוא נראה ....

אתה פונה לרשות השידור , דורש מהם לעלות תשדיר , שפונה ישירות לבעל החנות ששם קנית את המחשב שלך , עם הודעה , תחזור אלי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף דחוף דחוף דחוף , אני רוצה להחליף את המעבד שלי , ואז לקוות שאותו בעל החנות יראה את התשדיר הזה ביום שישי בערב בארוחה המשפחתית שלו , יעזוב הכל , יחזור לעבודה , יוציא את הטלפון שלך מהמערכת , יתקשר אליך ביום שבת בבוקר , יבוא אליך הבייתה עם מעבד 2.8 רגיל , יחליף , יתנצל , יתן לך פד לעכבר בתור פיצוי ואז הכל יהיה בסדר ...

או ..............

שחכה ליום ראשון בבוקר , ותתקשר אליהם ותשאל אם אתה יכול להחליף ל2.8 נורת'ווד .

בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

יש עוד מישהו שיכול לענות לי אני רוצה לדעת אם עבר יותר מידי זמן ואם בכלל עכשיו אני יכול להחליף אותו בבקשה תעזרו לי!!!

פורסם

תתקשר לחנות ותשאל

יכול להיות שעוד נשאר להם במלאי את המעבדים שאתה מחפש, אבל יכול להיות שלא.

פורסם

בכל מקרה תצטרך לחכות עד יום ראשון, אין שום דרך אחרת, פשוט תתקשר ותשאל כשהם עובדים!

פורסם

קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות

תוכל להחליף או לא.

אני רואה שאתה חדש פה - אז כדאי שתקרא את חוקי הפורום - כותרת להודעה כמו שהבאת היא אסורה בפורום זה ! הכותרת צריכה להיות ענינית ולדבר בתמציתיות על נושא הפוסט. כמו כן הערות כמו " תהיה גבר ותענה " - מאוד מעצבנות את קוראי הפורום ואוטומטית אנו מתייחסים למי שכותב ככה כאל איזה ילד בן 6 שהקשר בינו לבין "להיות גבר" הוא מקרי בהחלט.

בנוסף - השאלה שלך קצת לא לעניין , אנחנו לא יכולים לדעת את התשובה - זה תלוי איפה קנית , אבל מראש כנראה שכדאי שתבין שהעולם לא וורוד מדי ויש כמה בקשות שהם קצת מוגזמות. הדבר היחד שאתה יכול לעשות זה להתקשר לחנות ולשאול - אתה באמת לא צריך את עזרת הפורום בשביל זה.

בכל מקרה ברוך הבא..

פורסם
  • מחבר

הוא מעבד מהיר אפילו יותר מהיר מהרגיל אבל בגלל החום שלו שהוא מתאמץ הוא מגיע ל51 מעלות מה אתם אומרים אני צריך להחליף אותו בגלל החום?

פורסם

מה זה הכותרת האינפנטילת הזאת

פורסם
  • מחבר

טוב מצטער על הכותרת פשוט היתי עצבני >:(

פורסם

אז אולי סוף סוף תשנה אותה למשהו נורמלי ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים