עבור לתוכן

משהו יודע אולי מתי יוצא בארץ ה redeon X800 XT???

Featured Replies

פורסם

אצם עושים צחוק?!?!?!

תחשבו טוב טוב לפני שאתם אומרים דברים כאלה...(וההוא שקנה ב3200 שקל אתה לא מתבייש?,הx800 XT PLATINUM עולה 2000...,וכמובן שעולה על שלךבכל בחינה אפשרית)

נ.ב

ידידי היקר אתה חי באשליות! 2000שקל?! איפה? עכשיו אני קונה ובמזומן!!! עלה בדעתך שהכרטיס בארה"ב לפני מיסים והכל עולה 499$(וזה בלי לכלול את ה-15% העלאת מחיר ש-ATI עשתה לאחרונה)? תסביר לי איך זה שווה 2000 שקל כשהופכים את זה ל-$ שלא לדבר על מחיר בארץ, מה עם מע"מ? 17% תוספת למחיר זה לא צחוק!!! בקיצר תבדוק טוב

בנוסף אם באמת קראת כתבות לאחרונה היית רואה שנוידיה מטאטאת עם ATI את הריצפה ב-DOOM3, אפילו 6800GT יותר מהיר מ-X800XT, כמו כן השוואות שנעשו ב-HALF LIFE2 (נכון, בטא אבל עדיין) הראו שביצועים פחות או יותר שווים וכו' וכו'

ה-X800XT אכן כרטיס מדהים אבל עדיין אין הפרש משמעותי בינו לבין 6800U כאשר בלא מעט מקומות ה-6800U משתווה ואף יותר מהיר.

eXtReMeHaLo: בנאדם אל תתרגש מכולם פה, נכון צריך ספק 300W TRUE POWER לפחות אבל אם יש לך מארז טוב אז סביר להניח שאתה עומד בדרישות, אם לא, ב-300 שקל אתה קונה ספק מתאים, לא סיפור.

ohwjei צודק ש2.4 מהווה צוואר בקבוק אבל בין זה לבין להגיד שצוואר בקבוק גדול, Pfff ממש לא, בכל מקרה הכרטיס הזה שם גם את ה-9800XT בכיס בשימוש עם 2.4 אז קנה, תהנה, ותפסיק לדאוג, הכל פתיר! בהצלחה 8)

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי סליחה צודק שכחתי שהוא קונה בארץ,ושכחתי ת'מחיר של הדולר...צודק.

אבל מה זה הcrazy talks שנווידיה מטאטאת את הריצה איתו השתגעת?יצאו טוויקים שמשפרים ב40 אחוז וחוץ מזה תו קישור להשווא הביניהם בדום...

בכל מקרה אני (ועוד הרבה אתרים)ממליצים על הx800 XT במקופ הultra וpro במקום הgt...אין מה לדבר כל הארבע סוסים אבל הכי חזק מביניהם הוא הXT PLATINUM...

משהו חשוב ששכחתם...כל ה6800 באים אם קירור מוזר שתופס כמה סלוטים,ודורש כמות כוח עצומה,כמו כן הוא גם יקר מאוד(על כל גרסאותיו...) עוד נקודה למחשבה...

פורסם

זה שני מבחנים מיני רבים... ::)אני אתן קישורים שבהם החליטו חד משמעית שx800 XT PLATINUM הרבה יותר חזק מכל בחינה מ6800 על כל גרסאותיו...

אל תתרגש...

פורסם

כאשר הכרטיסים החדשים רק יצאו והדרייברים היו בגרסאות בטא ה- X800XT נצח ובגדול.

אך לאחר ששני החברות הוציאו את הדריבירם הרשמיים Nvidia הובילה בהפרש גדול בלכ המחשקים במיוחד במשחקים שתמכו ב- Pixel Shader 3.

(מה שכן Ati שיפרה את הביצועים בהרבה ב- Far Cry עם Pixel Shader 2.0b)

פורסם

סתם עוד ATI FANBOY , אתה תראה אותו אוהד NVIDIA אם הם יוציאו כרטיס יותר טוב, אני מתערב איתך שלפני שATI היו חברה מצליחה הוא לא שמע עליהם אפילו... :P

פורסם

בינתיים, עד שהלינקים שאינם יבואו, המסקנה היחידה היא ש 6800 מטאטאים את X800 מהרצפה בדום3

זה בגלל שהמשחק הותאם לכרטיסי אנוידיה

פורסם

ו768 זיכרון לא מספיק?

תחשוב יותר בכיוון של 2GB. היום 768 לא מספיק לי ואני משחק עם 9500P... אז תבין

פורסם
  • מחבר

הנה כך לינק שמראה ש ה XT PE יותר טוב מה 6800U שבדקו את שניהם באיזה 10 משחקים מכל סוג

ודום 3 פשוט מותאם ל NVIDA בגלל זה הכרטיסיים של ATI לא משהו במשחק הזה

זה הלינק תקרה בסוף יש סיכום יש איזה 30+ עמודים

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1211&products_id=6976

פורסם

*קראתי בריפרוף רק את הדף האחרון*

נו אז מה שהכרטיסים של nVIDIA מותאים לדום 3, זה עדיין לא מונע מהם להיות הרבה יותר טובים מהרדיאונים.

תראו, התחרות היום מאוד צמודה, בנתיים הRX800XT-PE חזק ברוב המשחקים מהGF6800U, אבל הרבה אנשים יקנו את הGF6800U רק בגלל שהם מצפים שכשאר יצאו משחקים תומכי SM3.0 הביצועים והגראפיקה תעלה.

בקשר לדיון, יש עיכוב מטורף באספקה של הRX800XT-PE בכל העולם, עד עכשיו נמכרו פחות מ50 חתיכות שלו!

וזה הביא לשמועה שביטלו את הRX800XT-PE.

פורסם
  • מחבר

לא זה כבר הגיע לארץ

ומשחקים שתומכים ב דישגקר 0.3 יש עוד זמן

ואני אומר ש דום3 מותאם ל NVIDIA ובגלל זה ה 6800U יותר טוב אבל רק במשחק הזה

בשאר המשחקים ה XT יותר טוב

אבל חפיף קשה להשוות שנינו צודקים ואני בסוף לא קונה עוד אני מחכה עוד חצי שנה שהמחשב שלי בכלל לא יעביד משחקים ואז אני כבר קונה מחשב חדש משהו חיה

פורסם

תחשוב יותר בכיוון של 2GB. היום 768 לא מספיק לי ואני משחק עם 9500P... אז תבין

אולי לך זה לא מספיק, אבל מי יודע אלו משחקים אתה מריץ.

הכרטיסי מסך החדשים מסתדרים מצוין עם ג'יגה של זיכרון, לא צריך יותר.

פורסם

תראו גם עם כרטיסי ה ATI יהיו יותר טובים ה HL2 הם עדין מאוד איכזבו אני הייתי מה זה fanboy של ATI

אבל אין מה לעשות צריך להשלים עם המציאות , בסיבוב הזה nvidia לקחו ,

בכמה כבר ה nvidia יהיו פחות טובים מ ה ATI ב hl2 (כמו שראיתם בטח בתמונות זה לא משחק שנראה כל כך כבד)

מקווה שATI יעשו משהו בקרוב מאוד יוציאו איזה כרטיס טוב או לפחות יורידו מחירים

ומקווה שגם יכניסו טכנולוגיות שיידרים חדשות כמו של nvidia עם הם היו עושים את זה אז בקלות אפשר היה להמליץ על ATI

אבל זה קשה כי בקרוב הרבה משחקים יעברו ל SM 3.0.

חבל לי על ATI דווקה חברה שמאוד האמנתי בה. למורות שיש להם מוצר לא רע

אבל הוא לא גמור .

ולא אטרקטיבי כמו ה 6800

בכסף שאתה קונה את ה x800pro שבא עם 12 צינורות אתה קונה את ה GT שבא עם 16 ועם ה SM3.0.

מקווה שבדור הבא שלהם או לפחות ל PCIE הם יחדשו יותר.

מעניין מה יהיה עם ה R410.

שאמור להתחרות ב nv43.

פורסם

עדיף כבר לחסוך את הכסף ולקנות איזה 9800 פרו שירוץ במהירויות של XT (או פשוט לקנות XT)ואת שאר הכסף לשמור לירידת מחירים כי אחרי הכול לא צריך היום כרטיסים כאלו (!!!) חזקים ...

ולא יקרה כלום אם תשחק על 30 פריימים בשניה (מה שאתה רואה ב TV) ולא על 80 .... ובקשר לאפקטים ול AA וה AF - אני מאמין שתצליח להריץ את זה בכבוד עם ערכים גבוהים שלהם ...

תקנו אותי אם ני טועה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים