פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לא ענו בתארד הקודם..אז בבקשה תעזרושאני מחבר את ה TV-OUT רואים בטלויזיה מטושטשאני על PAL B וניסיתי את כל האחרים ועדיין, שמתי גם על מצב תאטרון, אמנם רואים במדיה פלייר אבל כל המסך מטושטש
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים כבל לא מתאים, כבל לא תקין, הפרעות מחיבור אנטנת ה RF (הכבלים), הפרעות אלקטרומגטיות, יציאת טלויזיה בכרטיס מסך לא תקינה, כניסה טלויזיה בטלויזיה לא תקינה, חיבור התקן אחר לאותו ערוץ AV בטלויזיה (בטלויזיות "חסכוניות" יש כמה כניסות TV, שכולן מקושרות לאותו ערוץ AV בטלויזיה).
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אתה רואה הכל מטושטש רק בוינדווס או גם בסרטים והכל??? אם אתה רואה מטושטש רק בווינדוס אני חושב שזה נורמלי כי גם לי זה ככה... אם גם בסרטים והכל תבדוק את הכבל...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר אממ אין לי יציאת TV-OUT בטלויזיהקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם לכבל רגיל, כאילו של פין כזה לא זוכר תשםורק בטלויזיה רואים פסים כאלה אבל לא ממש, כאילו אפשר לראות עדיין משהויש לי טלויזיה של MITSUBISHI (חח מי שמע על חברה של מכוניות שמיצרת טלויזיות)יש לי ממיר דיגיטלי בחדר אבל במקום היציאה שלו שמתי את הכבל של ה TV-OUT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.