פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים השאלה בכתורת..אני בדקתי ואבל לא מצאתי שום תשובה חד משמעית.אם למישהו יש את הכרטיס הזה יכול להגיד אם יש לו VIVO?תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר יש לך אותו?אז למה באתר שלהם בצד איפה שיש את האביזרים יש מחבר VIDOE IN ? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים כן, יש לי אותו. ליתר דיוק לחבר שלי יש, והוא פה עכשיו עם המחשב.איפה בדיוק אתה רואה VIDEO IN?! o_0
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אין ובנוסף אתה מוזמן לבדוק במפרט שלו דבר כזה רושמים.והחיבור שהבאת בלינק זה tv-out video inככל שזכור לי vivo זה video in video out
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אם רואה ששם מאחור בחיבור יש רק שני חיבורים!!כמו שהם מאור TV OUT ו-VIDEO IN לי יש את אותו חיבור שקיבלתי אם הגיפורס 4 טיטניום שלי ויש לי מאחור ארבע חיבורים TV OUT ו-TV IN ו-VIDEO OUT ו-VIDEON IN
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר מה ההבדל בין TV OUT לVIDEO OUT?מה שאני בעצם רוצה לדעת זה אם אני לוקח ממיר של YES ומחבר אותו לשם אני יכול לראות תמונה?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זה אותו דבר, פשוט TV נשמע יותר טוב (כי זה מזכיר טלויזה). הVIDEO OUT של כרטיס VIVO מתפקד באותה צורה.אתה יכול לקבל תמונה במחשב רק אם יש לך VIDEO IN
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר זה אותו דבר, פשוט TV נשמע יותר טוב (כי זה מזכיר טלויזה). הVIDEO OUT של כרטיס VIVO מתפקד באותה צורה.אתה יכול לקבל תמונה במחשב רק אם יש לך VIDEO INאת זה אני יודע.השאלה שלי האם יש איזשהו IN ב MSI?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אין IN ב MSI...יש רק TV OUT.בדוק. יש לי את הכרטיס.תחשוב טוב לפני שאתה קונה את הכרטיס הזה בלי קשר...יניב
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר אין IN ב MSI...יש רק TV OUT.בדוק. יש לי את הכרטיס.תחשוב טוב לפני שאתה קונה את הכרטיס הזה בלי קשר...יניבלמה לחשוב טוב הוא בעייתי? תסביר בבקשה..
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים כרטיס מעולה! יש לו יכולות OC מדהימות...פשוט שים לב להבדלי המחירים שהחנויות מוכרות אותו...נסה למצוא את הזול ביותר ותבדוק טוב טוב מי מייבא אותו.(שמעתי שמועות על יבואן שהיה מביא אותם ומצבו כרגע לא נראה מזהיר במיוחד... במיוחד עם אחריות של 3 שנים)יניב
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים כולכם תופתעו לראות שאני חושב שכן, הציפ שנמצא על הכרטיס (VIA VT1623M ) מסוגל גם ליכולות TV IN ובהחלט באתר של MSI רשום על זה, יש לי את הכרטיס, חיברתי את הכבל לDVD אבל לצערי לא קיבלתי תמונה או משהו.הדיון כבר נודן בפורום של MSI, אך לא נענתה תשובה סופיתhttp://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=57081
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר אז איפה אפשר למצוא תשובה ודאית?כי במחשב החדש שלי אני לא יכול למצוא דריברים שעובדים לכרטיס TV שלי ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר לכרטיס מסך VIDEO IN או שאני צריך לקנות כרטיס TV חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.