פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים יש לי מAMD 2600לוח אם GA-7 פשוט512 --400 MHZוהכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים למה להקפיץ??אני חושב שאם המעבד שלך מספיק חזק (לא מכיר ככ מעבדים של AMD ויכולותיהם )אז הוא לא יהווה צוואר בקבוק לביצועים הכוללים. לדעתי עוד זיכרון לא יזיק אם אתה רוצה משחקים ממש כבדים. אבל לא ממש נחוץ כרגע.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לא יודע לגבי כמה אתה צריך להאיץ את המעבד בשביל "לשחרר" את צוואר הבקבוק אבל אני חושב שפירסמו כתבות על זה תבדוקבמאגר הידיעות.אם אתה רוצה אתה יכול לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך יש מרווח בטיחות עצום בכרטיס הזהאני עובד איתו ב 530 core 1100 לזיכרונות יציב וזה לא המקסימום...(עם הקירור סטוק)
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר כן קראתי דווקא שמעבד כזה יי מהווה צואר בקבוק אבל לא ברמה ניכרת..מקסימום עוד כמה חודשים כשאני יצתרך את המקסימום מהכרטיס הזה אני יקנה מערכת קירור טובה ב-250 שקל ויעשה בוסט חזק למעבד וזהו לא?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים בהחלט סבבה, צוואר בקבוק לא גדול מאד, תהנה דרך אגב 6800GT עדיף יותר, אם אתה יודע את זה אז לא אמרתי כלום
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים הצחקת אותי,צוואר בקבוק עם x800 ;D.תהנה זה כרטיס מטורףמדהים אבל נכון, הוכח במאמרים ובנצ'ים רבים שמעבד מתחת ל3GHZ מגביל את הכרטיסים החדשים. ההפרש לא כל כך משמעותי אבל קיים!טגן בכל מקרה זהו כרטיס מטורף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.