עבור לתוכן

CRC ERROR

Featured Replies

פורסם

כל קובץ גדול שאני מוריד בסוף אני כמעט תמיד מקבל CRC ERROR ואני לא מבין למה ???. אני מוריד את אותו קובץ איזה 4 פעמים ועדיין לא עובד >:(.

וזה קורה לי כל הזמן וזה דופק לי צריבות :bash: (כשאני צורב קובץ דפוק) וזה עולה לי על העצבים :jump:. בבקשה תעזרו לי! :D

פורסם

זה קורה מכל השרתים? אתה מוריד בתוכנת הורדה? אם כן איזו, האם אתה מפצל את הקובץ? מתי הבעיה התחילה? פרטים חביבי פרטים.

ולגבי הצריבה: אני לא יודע מה איתך אבל אני נוהג לסדר את מה שאני צורב יפה יפה בתוך תיקיות, ואם לא - אז לפחות לבדוק שמה שאני צורב - תקין! :bash:

פורסם
  • מחבר

תהיתי עם הבעייה היא ב- FLASHGET ואני כן מפצל את הקובץ. אני אנסה עם DAP ונראה...

פורסם

ניסית להוריד בלי לפצל?

זה קורה מכל השרתים או רק משרתים מסויימים?

פורסם

אם זה קורה לקבצי SELF EXTRACTING EXE יש סיכויי טוב שזה ווירוס שמשנה את הקבצים משום שהם EXE אבל אז הקובץ נופל בבדיקת ה CRC .

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכל הסוגים: ZIP, ACE, EXE וכו'. אני אבצע סריקה עם אנטי וירוס, אבל סרקתי כבר לפני שבוע ולא היה כלום וזאת בעיה מזמן.

פורסם

אל תוריד את הקובץ הזה

כנראה שהקוסץ דפוק

פורסם

למה להסתבך?? תוריד שוב את הקובץ בדיוק כמו שאתה מוריד קבצים וההורדה מושלמת, ואם הוא לא יעבוד שוב ויציג את אותה הודעת שגיאה, מאקסימום הקובץ לא טוב.

נ.ב- CrC היא בדיקה אשר מתבצעת בד"כ בסוף הפעלה(פתיחת כיווץ) של קובץ אשר מוודאת כי לא הייתה שגיאה כלשהי בהעתקתם של הקבצים אל הדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים