עבור לתוכן

לא מצליח להתקין מחדש את Windows Millennium

Featured Replies

פורסם

כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה.

אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי.

ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת.

אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו.

הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש.

וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה.

איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט?

איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?

פורסם

אולי תשדל אותה לעבור לווינדוס אחר?

זה באמת ווינדוס שבחיים לא הייתי מתקין על המחשב שלי.

אפילו 98ES יותר טוב ממנו.

פורסם

תוריד דיסקט אתחול של 98SE:

http://www.nerdlabs.org/bootdisks/diskimages/wboot98se.exe

תיצור תדיסקט ,שים אותו בתוך הכונן דיסקטים אצל שכנה שלך ותפעיל מחדש/תדליק תמחשב והוא יעלה

לפחות בדרך כלל יעלה,צריך שיהיה מוגדר בביוס את הfloppy ראשון בboot

מתי שהדיסקט יטעין בחר ב load computer with cdrom support ,אחרי שיסיים הfdisk/format ועוד כמה כלים יהיו במחיצה הויראוטלית,מתי שהדיסקט יסיים להטעין זה ירשום לך תאות של הכונן הוירטואלי

כדי להכנס לשם פשוט רשום תאות ו : לדוגמא :h ולחץ enter ואז רשום :format c ולחץ enter ואז זה ישאל לחץ Y

אחרי שיסיים תכנס לסידירום ,ורשום cd winme\loc ולחץ enter או ena במקום loc אם אתה רוצה להתקין באנגלית ,אחרי שאתה שם רשום setup ולחץ enter וההתקנה תעלה.

אבל אם המחיצה אם מערכת קבצים NTFS תצטרך למחוק את כל המחיצות דרך fdisk וליצור מחדש או להשתמש בפרטישן מ"גיק כדי להמיר ל fat32

95/98/me לא תומכים ntfs

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה..

עכשיו אני צריך לחבר את הכונן דיסקטים למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים