עבור לתוכן

אמממ...מוזיקה...

Featured Replies

פורסם

אין מה לעשות, יש ויש. אני אומרת שחרא בא בכל הצבעים. אבל זה דיון על מוזיקה ולא דמוגרפיה גזעית במערב התיכון אז אם אפשר לעזוב את זה לפעם אחרת אני אשמח.

• תגובות 95
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה זה במוחות הצרים שלהם

עזבי את העניין של הKKK

אני מדבר על העובדה שהם בסך הכל קצת יותר מקופים

ואם לא הייתה את העבדות המצב של ארה"ב היה היום יכול להיות מדהים

כמובן אם הם גם היו מעיפים את ההיספנים

(אני מאוד מתנצל על הגזענות אבל שאני שומע את הראפ וכל הזוועות האלה אני פשוט לא יכול להתאפק)

כל מילה זהב

פורסם

merrymoon ו hot dog עם כל הכבוד אני רואה שאתם דיי מתבלבלים...

אתם מדברים על מוזיקה שחורה ממוסחרת (jarule, nelly, 50 cent ושאר חבריהם) אבל זה לא היפהופ, זה פופ.

זה כמו שתגידו ש-busted זה רוק, זה לא רוק, זה פופ.

אז תשימו לב על מה אתם מדברים...

ולכל אלה שחושבים שמוזיקה שחורה זה רק להגיד fuck, bitch ו thug life אז אתם טועים כלכך, זה רק מראה שאתם לא יודעים כלום על המוזיקה הזאת וסתם שופטים מהצד...

אני יכול לתת לך דוגמאות מצויינות לשירים מדהימים, אבל הבעיה שאנשים חושבים שזאת מוזיקה של זיונים... אז לא, זה לא מוזיקה שמדברת רק על זיונים, זה נכון שיש את האספקט הזה במוזיקה השחורה, קוראים לה שירי אגו, אז זה שירי כיף שלוקחים אותם בקלילות, מול שירים כדוגמת brenda got a baby של טופאק שצריך להקשיב לכל מילה ומילה בשביל לקלוט מסרים...

אז לפני שאתם שופטים את המוזיקה, תנסו להאזין לה קצת לפני, אבל להאזין באמת, לא סתם לשמוע מה שרוצים לשמוע...

פורסם

הייתי שומעת טופאק בגיל 12 ולא התרשמתי הרבה אחרי שהבנתי אנגלית יותר ויותר. אני לא אוהבת ראפ, מה לעשות? אני מעדיפה ראגיי ישן, סקא, 2tone, moonstomp וכאלו ממוזיקה שחורה. קצת של שנות ה-80 ומה שהיה בתחילת שנות ה-90.

פורסם

אז דווקא את אמורה לדעת שבמוזיקה הזאת יש יותר מקללות...

פורסם

מוסיקה כושית = אסון עולמי ומטרד לסביבה ! בקיצור מוזיקת ערסים.

לדעתי אתה גזען!

ונמאס כבר לשמוע מאנשים על כמה שמוזיקה שחורה זה מוזיקה חר* ושזה מוסיקה של ערסים ובלה בלה בלה תראה לי ערס אחד ששומע 2PAC...

ובקשר לשפה שלהם ולגישה שלהם אין מה לעשות אם אתם היתם גודלים בסביבה שחצי מהראפרים האלו גודלים אני מאמין שגם אתם הייתם מדברים כמוהם

לדעתי אתם פשוט שופטים את המוזיקה הזאת לפי מה שאתם רואים ושומעים ב-MTV ומה שאתם שומעים ב-MTV זה שירים שנועדו לעזור לאותם ראפרים למכור אלבומים ואין מה לעשות זאת הפרנסה שלהם מזה הם חיים ושרוב החיים שלם הם היו עניים ופתאום יש להם את האפשרות להתעשר אז הם צריכים לעשות מוזיקה שמוכרת כי סה"כ אנשים היום מחפשים יותר את הראפ היותר קליל.. אבל תנסו פעם לשמוע דיסק של ראפר ולהקשיב למילים שך השירים ולא רק ל-FUCK,HOE וכו' ותראו שבמוזיקה הזאת יש הרבה יותר ממה שאתם חושבים .

פורסם

וואו אני רואה שכולם כאן נהנים לזיין במוח.

מוזיקה שחורה זה היפ הופ וראפ לא וויטני יוסטון.

יש גם לבנים שעושים מוזיקה שחורה.

זה ששחור שר משהו לא הופך את זה למוזיקה שחורה!

פורסם

תאמת זה כן עושה את זה למוסיקה שחורה... כל פעם שמישהי/מישהו שחור/ה עושה פופ אנשים משום מה אומרים שזה RNB

לדוגמא ביונסה לדעתי זה פופ טהור אבל אנשי אומרים שזה RNB.. רק בגלל שהיא שחורה :-\

פורסם

אהה אז גם כושי ששר מטאל זה מוזיקה שחורה?!

ספייר מי ד בול שיט

פורסם

שחור או לא שחור, אבל עדיין מי שעושה ראפ הכי טוב בעולם זה 3 יהודונים...

פורסם

אהה אז גם כושי ששר מטאל זה מוזיקה שחורה?!

ספייר מי ד בול שיט

ראית פעם שחור ששר מטאל?????

מוסיקה שחורה=ראפ,היפ הופ.RNB ועוד.. שאני לא זוכר עכשיו :-\

וויטני יוסטון=RNB=מוזיקה שחורה

kkthxbye

פורסם

וויטני יוסטון אר אנד בי?

מה אתה חולה?

ובטח שראיתי כושי ששר מטאל.

זה כמו להגיד שכל סרט שהגיבור הוא כושי זה סרט של כושים.

פורסם

אגב שחור שעושה מטאל סייפרס היל שילבו יפה מאוד RUNDMC או משהו כזה ששרו עם אירוסמית'

BODY COUNT שעשו מטאל מצוין (יחסית לכושים)...

ואני די בטוח שיש עוד מלא שאני לא מכיר/זוכר

פורסם

יש מלא ערסים ששומעים טופאק בשביל הפוזה. אני אישית מעדיפה סנופ-דוג. הוא עשה הופעה משותפת עם להקת אוי! שקורים לה Transplants, לפחות כך זכור לי השם שלה. ;D

פורסם

וואו אז בגלל זה את אוהבת את סנופ דוג?

וואו איזה הצדקה!

שתדעי לך שהוא גם השתתף במחווה למטאליקה.

אבל למה שזה יגרום לך לאהוב אותו בידיוק?

שמעת איי פעם שיר שלו באמת רק שלו?

עריכה:

הנה בלי ווארז 5 שניות משיר שלו:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים