פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לא הבנתי כל כך את השאלה אז יש 2 תשובות:1.חנות של מה?2.האם אתה מתכוון לחברה שעושה משלוחים? WWW.UPS.COM (לא מוכרת מוצרים אלא רק עושה משלוחים לכל הארץ)
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר אני מתכוון חנות לדוגמא כמו פנדה או PCHששולחת גם לארץ....חנות לדוגמא מארה"ב שמחזיקה גם דברים של alienware לדוגמא...מבינים אותי?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לא הבנתי כי קודם רשמת מישהו מכיר חנות שעושה משלוחים לארץ..בנתיים תנסה את אי ביי למרות שזה לא בדיוק חנות אבל חכה אני יחפש...www.ebay.com
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר Xoxide.com ships throughout the US and Canadaאי אפשר לעשות משלוח לארץ.....]=
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אפשרי, בדוק, תבדוק טוב.ובאותו זמן גם תשנה כותרת למשהו מובן יותר כמו - "חנויות מודינג בחו"ל"
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר קראתי הכל ולא ראיתי שום הזכרה של ישראל או המזרח התיכוןרק ארה"ב וקנדה ראיתי
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים www.jab-tech.co.il CosmicFire- לא ידעתי ש jab- tech פתחו סניף בישראל www.jab-tech.com זה הנכון.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים CosmicFire- לא ידעתי ש jab- tech פתחו סניף בישראל www.jab-tech.com זה הנכון. אפס מיי מיסטייק :D וכן הם עושים משלוחים הרבה אנשים מפה הזמינו מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.