עבור לתוכן

RADEON 8500 VS G 4 4400 TI

Featured Replies

פורסם

אחים מה לדעתכם יותר שווה לי לקנות ?!?!

ואיזה חברה של כל גרטיס מסך כי אין לי מושג בחברות...

פורסם

מה התקציב שלך ?

אם אתה מוכן לקנות בהרבה כסף קח את ה gf4 ti 4400 של לידטק , או לך על gf4 ti 4400 של msi (יותר זול אך יכולות ההמהרה שלו פחות טובים ) .

פורסם

או לך על gf4 ti 4400 של msi (יותר זול אך יכולות ההמהרה שלו פחות טובים ) .

כך גם איכויות דו המימד... ;)

פורסם

או לך על gf4 ti 4400 של msi (יותר זול אך יכולות ההמהרה שלו פחות טובים ) .

כך גם איכויות דו המימד... ;)

ביחס ללידטק או לראיידון ?

בכל מקרה לי זה לא משנה אני נהנה משלי

פורסם

KoM, יש לי הרגשה שאם אני שם מולך שתי מערכות זהות, אחת עם Ti4400 של Leadtek ואחת עם של MSI אתה לא תוכל להבדיל ביניהם.

זה לא כמו פעם שבאמת היו חברות מסויימות כמו hercules ו-leadtek שייצרו מוצרים איכותיים מעל כולם מבחנית פילטרים של דו-מימד..

כל החברות שנתנו שם רע למוצרים מבוססים nvidia בעתם השתפרו.. ו-MSI לא מייצרת פילטרים גרועים..

לא כמן Inno3D לפחות.. ;D

בכל מקרה אני הייתי ממליץ על ה-Ti4400 אם יש תקציב.

פורסם

דווקא אני הייתי רואה... בטח כשיש הבדלים לא קטנים בין MSI ללידטק שנחשבים מובילים בתחום !!!

פורסם

אפשר לפתור את הדילמה שלך בצורה מאוד פשוטה:

לי יש את ה 8500LE של הרקולס ול SE7EN יש TI4600.

ראינו משחקים אצלו ואצלי והמסקנה היא שאם רוצים עוצמה וכח ה TI4400 יספק קצת יותר, אבל ופה אבל חשוב, הראדאון מספק איכות תמונה מהממת וחדות וחיות מדהימה של הצבעים!

אז אתה בעד כח ברוטלי (ומעוניין לשלם קצת יותר) לך על ה TI. אם איכות תמונה וחדות צבעים זה מה שחשוב לך, לך על ה 8500.

ד"א - כל מה שרשמתי נכון רק אם יש לך מסך מאיכות טובה ולא סוג ב'...

פורסם

אפשר לפתור את הדילמה, geforce 4400 ledtek לוקח hercules 8500 le באיכות תמונה וביצועים.

בבקשה:

During our tests with a Matrox G450, G550, ATI Radeon VE, Radeon All-in-Wonder, the WinFast Ti 500 showed better image consistency than any other card. While the Matrox cards were already displayed razor sharp text, the WinFast slightly passed it in terms of resolution scaling. At 1600x1200x85Hz, lines and text on the WinFast Ti 500 exhibited no noticeable ghosting or blur while the G550 showed very faint signs of edge blurriness.

http://firingsquad.gamers.com/hardware/winfastti500/page2.asp

פורסם

עכשיו בזיגזג, 1800 שקל לTI4400 של לידטק, עם H\W MONITOR

פורסם

אפשר לפתור את הדילמה, geforce 4400 ledtek לוקח hercules 8500 le באיכות תמונה וביצועים.

בבקשה:

During our tests with a Matrox G450, G550, ATI Radeon VE, Radeon All-in-Wonder, the WinFast Ti 500 showed better image consistency than any other card. While the Matrox cards were already displayed razor sharp text, the WinFast slightly passed it in terms of resolution scaling. At 1600x1200x85Hz, lines and text on the WinFast Ti 500 exhibited no noticeable ghosting or blur while the G550 showed very faint signs of edge blurriness.

http://firingsquad.gamers.com/hardware/winfastti500/page2.asp

אתה לא שם לב שהשוו אותו לראדון VE הישן ?!? חוץ מזה ש-1800 שקל זה דיי הרבה, ולג'יגה בייט יש תוכנת ניטור חומרה טובה אף יותר !

פורסם

מה הקשר?

מדובר על איכות תמונה והכותב מציין שהכרטיס עולה אפילו על כרטיסי matrox שידועים באיכות תמונה מהטובות בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים