פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר היום היה מפגש פורום אי אפשר כמה דברים באותו שבוע ימאס לאנשיםאם אתה רוצה אפשר במפגש הבא לארגן טורניר כדורגל של קבוצות 5 אנשים הקבוצה המנצחת זוכה ב.... מטעם חברת....עריכה:זה יפתור את הבעיה שאנשים חושדים ברמאות של המנהלים בהרגלה (לא שהיא קיימת ;D) וגם יהנו יותר כי הרבה אמרו שהיה משעמם
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים 62 הצלחתי להביא אותו למצב שהוא לא זז ימינה ושמאלה אלא רק למטה ולמעלה ;D ואז התחיל השומר מסך שלו כנראה כי לא הזזתי את העכבר נתקע לי המשחק ונפסלתי
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים 70. למשחק הזה יש 2 חולשות אם מנצלים אחת מהן אפשר להגיע למספר גבוה אם מנצלים את השנייה אפשר להגיע למספר אינסופי אחד כבר עלה עליה .. וגם עכשיו הצלחתי פעם אחת. אבל קשה לעשות אותה.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר 70. למשחק הזה יש 2 חולשות אם מנצלים אחת מהן אפשר להגיע למספר גבוה אם מנצלים את השנייה אפשר להגיע למספר אינסופי אחד כבר עלה עליה .. וגם עכשיו הצלחתי פעם אחת. אבל קשה לעשות אותה. מה החולשה??
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר סליחה על הקפצה-רציתי להגיד שהשתפרתי קצתכיף לי ;D[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים 149 ישמע פריקי מדי? בנסיון הרביעי בערך.. עשיתי ככה: 1, 2, 5, 31, 149 יש לי כולה עכבר אופטי גלגלת של מיקרוסופט בסיסי ביותר, וגם שמעתי פרודיג'י תוך כדי ;D עריכה: omg, קרא לי דבר מוזר ביותר כרגע במשחק הזה. הצלחתי בטעות להגיע ליציבות מוחלטת (הכדור לא זז לצדדים, רק למעלה) כלומר שיכלתי להמשיך ככה עד אינסוף עד שלא אפספס אותו אנכית, ופתאום הפס של התוצאה למטה נעלם והכדור נפל לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.