פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מה ההבדל בין ציפסט לקרנלאני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוחציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשבהקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים בעקרון אין קשר בינהם.זה בערך כמו שתיארתי, הקרנל היא ליבת מערכת ההפעלה. יש פקודות שאתה יכול לבצע רק ברמת הקרנל.ערכת השבבים, כשמה כן היא, השבבים שמקשרים בעיקרון בין הרכיבים על הלוח אם.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לא הוא לא.אני לא חושב שיש קשר.יכול להיות שיש פקודות שגורמות לו לעבוד עם הצ'יפסט אבל אני לא חושב שדרכו.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מה הקשר...זו תוכנה וזו חומרההקרנל זה "גרעין" מערכת ההפעלה וכוללת בתוכה אוסף של מיקרו תוכניות.הצ'פסט זה האוסף שבבים המהווים חלק מהלוח אם.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר הקרנל משמש גם להעברת פקודות שונות מתוכנה מסויימת להתקן חומרה מסויים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אולי הוא יכול לתת פקודה לדבר כזה לקרות, אבל מה שבתכל'ס מעביר את המידע אלו הם הגשרים. (הצפוני והדרומי)
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מערכת ההפעלה מנהלת את פעולת המחשב, אז כמון שיש לה שליטה על המעידע שעובר בצ'יפסט.הרי התפקיד של הצ'יפסט יחד עם שאר החומרה במחשב זה להריץ את מערכת ההפעלה וכל התוכנות האחרות.לא שאיכפת לצ'יפסט אם הוא מריץ כרגע קרנל של מערכת הפעלה או סוליטיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.