עבור לתוכן

לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה?

תודה, דני.

פורסם

איזה מקרר ואיזה מקפיא ??? לא הבנתי על מה אתה מדבר

פורסם
  • מחבר

סליחה, אפרט יותר. מדובר במקרר של זלמן CNPS7000B שלפי הנתונים שמספק זלמן הוא אמור להתאים ללוח האם הזה. אבל צריך להשתמש בתומך (החלק שתומך את המקרר בגב של לוח האם) שמגיע עם המקרר אחרת הוא לא יתאים ללוח האם (כמובן) .הבעיה היא שעל הלוח כבר מודבק תומך שמתאים למקרר המקורי של המעבד-AMD ATHLON 64. הוא מודבק כל כך חזק שאי אפשר להוריד אותו. צריך להפעיל כח שלפי דעתי יכול לפגוע בלוח האם. האם זה נורמלי ללוח הזה? האם החנות לא הייתה צריכה לידע אותי על זה לפני הרכישה? האם האחריות תפוג באם יקרה משהו כאשר בחנות יורידו את התומך? זה לוח די יקר ומכאן האכזבה .

פורסם

אתה בטח מתכוון למסגרת שעליה מרכיבים את הגוף קירור (ולא מקרר חח) בכל מקרה אם כן אז המסגרות באלו לרוב מחוברות ע"י קליפסים שמתרחבים כשמוכנסים לתוך חור אז כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ עליהן עם פלייר בצד השני של הלוח אם ולמשוך מהצד הנגדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים