פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים שלום,יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש,עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרגחלק מהרכיבים,עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע:1.9Ghz P4לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartnerGeForce 4 Ti 4200 64MB384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256)המחשב אגב מיועד למשחקיםהשאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה)או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)?ואם כדאי לקנות עכשיו,אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000)תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות,את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחיכל עזרה תתקבל בשמחהתודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה)כןאז מה כדאי לי לקנות?..... AMD Price Units TotalAthlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total8HDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620....... DDR 400 Price Units Total512MB A-DATA 490 2 980...... ... MSI Price Units TotalRADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290Total price 3910 ¤for payments 12 X 356 ¤מ www.ksp.co.il1GB זכרון,כרטיס מסך תותח,מעבד מעולהלמרות שאמרת שזה כל החלקים שאתה צריך,רוב הסיכויים שתצטרך ספק כוח חדש
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה,עכשיו יש לי מספר שאלות,1.האם הAMD 64 ביט באמת שווה את זה?כי אני ואח שלי מתווכחים על זה והוא טוען שזהלא כזה טוב יותר כי אין שום דבר שתומך בזה כרגע2. החברה הזאת אמינה? כי זה נראה אתר מאוד"חפיף" כזה ולא משהו...3.המעבד שם בא עם היט סינק ומאוורר או שצריך לקנות?(שאלה אולי מיותרת,כי אני משער שהיית מוסיף אם הייתי צריך,אבל ליתר בטחון)4.אני לא מוצא את הדגם של הלוח אם באתר של היצרן,יכול להיות שהוא כתוב שם בתור 8HDA3+ ?(הפלוס אמור להיות אחרי השלוש,פשוט צריך ליישר לשמאל בשביל שזה יראה טוב)כאן יש את הדגמים לAMD 64 ביט:http://www.epox.nl/english/products/motherboard/amd64.htmוהדגם הספציפי הזה לא מופיע שם5.הלוח אם תומך בdual ddr? (אני משער שבגלל זה אמרת לקנות 2 מודולים אותו דבר)טוב אין לי עוד שאלות בנתיים,אם יהיו לי אני אוסיף בהמשךתודה רבה לך (ולכל מי שעוד אולי הגיב בנתיים) על העזרהעריכה קטנה:אני מתכוון לקנות מארז חדש בלי קשר לתקציב הנ"לכנראה הסקורפיו של riadmaxלמישהו יש הצעה אחרת אולי למארז יפה בערך באותו סכום? (בערך 400)עוד שאלה שהוספתי בעריכה:לא כדאי לחכות (לפחות עם קניית הכרטיס מסך[ואולי לכן גם עם הלוח אם ולכן גם עם כל השאר])עד שייצאו כרטיסים לשוק שעובדים על הPCI המהיר הזה?כי זה יוריד מחירים של כרטיסים על AGP,לא?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים 1.כן2.יש כאלה שאומרים שהם בסדר ויש כאלה שלא תעשה חיפוש3.בא אם היטסינק/מאורר4.חדלו לייצרו כנראה שבKSP יש עדיין במלאי,אחלה לוח אבל לא בשביל אוברקלוק5.אתלון 64 בסוקט 754 לא תומך dual channel ddr ,אין קשר בין אם תומך dual לבין כמה סטיקים/כמות של זכרון אפשר לשים,שמתי שני סטיקים של 512 כי סטיק אחד של 1GB יקר יותרלא כדאי לחכות (לפחות עם קניית הכרטיס מסך[ואולי לכן גם עם הלוח אם ולכן גם עם כל השאר])עד שייצאו כרטיסים לשוק שעובדים על הPCI המהיר הזה?כי זה יוריד מחירים של כרטיסים על AGP,לא?זה נקרא PCI EXPRESS כבר יש כרטיסים כאלה והם יקרים יותר הם לא מציגים שום שיפור מAGP ומתאימים רק ללוחות שיש להם pci expressנראה הסקורפיו של riadmaxהמארז הזה בא אם ספק ג"נרי אם אתה נעול אז בקש זיכוי וקנה ספק איכותי ,לדעתי בתקציב כזה לא כדאי להשקיע יותר מדי במארז
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר תודה רבה על העזרהבקשר למארז,אין לו קשר לתקציב הנ"לוהאם יש לך המלצה על ספק טוב?(רק הזרם משנה או שממש חשוב איזו חברה?)
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים והאם יש לך המלצה על ספק טוב?THERMALTAKE 420W APFC/THERMALTAKE 410W PPFC/HEC 300 AR-T(רק הזרם משנה או שממש חשוב איזו חברה?)חשוב מאוד איזה חברה,לא כדאי להתעסק אם ספקים ג"נרייםמכמה סיבות1.ספק ג"נרי מספק הרבה פחות כוח ממה שרשום,ולכן זול יותר בהרבה מספק איכותי2.אם תעמיס על ספק כוח ג"נרי או אם יהיו אצלך הרבה ירידות/העלאות חשמל וכתוצאה מכך הספק כוח ישרףזה בהחלט לא סוף הסיפור ,ספקי כוח ג"נרים שורפים עוד דברים בדרך זה יכול להיות לוח,דיסק קשיח,צורב אפילו כל מה שמחובר לספק כוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.