עבור לתוכן

איך אפשר להסיר התקן רשת ממנהלי ההתקנים?

Featured Replies

פורסם

מה קרה כאן?

כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !!  (מנהלים?)

הסבר:

התקנתי WINXP HOME HEBREW

לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור.

השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !!

חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק

והמחשב איתחל את עצמו.

לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים

התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אותה ההודעה.

ניסיתי גם להפעיל את המחשב עם הקונסול, במחשבה שאולי אצליח למצוא עזרה, וכלום.

נאלצתי למחוק הכל ולהתקין חלונות 98 בכדי לחפש עזרה באינטרנט ובאתי לכאן, עכשיו אני על 98 (באופן מאד זמני עד לקבלת מספיק עזרה

ורעיונות לפתור את הבעיה).

(אני מקפיץ את התראד הזה מפני שבהודעה הראשונה לא היה מידע על התמונות המצורפות)

Net.jpg

Net2.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים

אני זקוק לעזרה דחוף! ממש אין לי חשק להישאר עם 98 זה נורא

מייאש.

אם אתקין מחדש את WINXP אולי זה יחזור שוב במהלך אחד העידכונים

מ-WINDOWS UPDATE ואז שוב אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש.

אנא, [move]ה - צ - י - ל - ו - ! ! ! *** ה - צ - י - ל - ו - ! ! !  ***   ה - צ - י - ל - ו - ! ! ! ***  ה - צ - י - ל - ו - ! ! ![/move]

פורסם

siin, חוקי הפורום אוסרים במפורש על הקפצת נושאים, וממה שאתה כותב אני מבין שאתה יודע את זה. אני אאלץ לנעול את הדיון אם תקפיץ אותו עוד פעם אחת.

מה שקרה כנראה זה שהתקנת דרייבר שלא היית אמור... יכול להיות שהשתמשת בדיסק התקנה של אינטרנט מהיר או משהו בסגנון? בכל מקרה, אני תמיד מעדיף לעדכן את הדרייברים שלי ידנית במקום אוטומטית דרך ה- Windows update. אני פשוט מתעלם ממה שהוא מציע לי בתחום הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

siin, חוקי הפורום אוסרים במפורש על הקפצת נושאים, וממה שאתה כותב אני מבין שאתה יודע את זה. אני אאלץ לנעול את הדיון אם תקפיץ אותו עוד פעם אחת.

גם הסברתי מדוע הקפצתי את ההודעה:(לא אקפיץ אותה שוב)

מה קרה כאן?

כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !!  (מנהלים?)

ולתגובתך בנושא:

מה שקרה כנראה זה שהתקנת דרייבר שלא היית אמור... יכול להיות שהשתמשת בדיסק התקנה של אינטרנט מהיר או משהו בסגנון? בכל מקרה, אני תמיד מעדיף לעדכן את הדרייברים שלי ידנית במקום אוטומטית דרך ה- Windows update. אני פשוט מתעלם ממה שהוא מציע לי בתחום הדרייברים.

אם קראת היטב את שכתבתי אז היה ברור לך שלא הורדתי והתקנתי דרייברים בצורה יזומה - ידנית.

אלא דרך WINDOWS UPDATE שזאת פעולה אוטומטית לחלוטין - אלא אם כן יש לך זמן וסבלנות לקרוא את כל המידע של כל ה-50 העידכונים

הקריטים שמופיעים שם ומיועדים עבורי - עבור מערכת ההפעלה שלי (כך מיקרוספט קבעה שאני זקוק להם, להזכירך עידכונים קריטים, או אם

נדייק יותר אז עידכוני אבטחה קריטים.

אודה לך אם תניח לתראד הזה להיות פעיל בכדי שאוכל לקבל עזרה כמה שיותר מהר.

*הודעה זאת נערכה לאחר שעברתי עליה שוב ומצאתי אי רלבנטיות (אי הבנה מצידי) בשתי שורות אחרונות שמחקתי.

פורסם

אפילו אם להקפצה אחת היתה סיבה הגיונית כלשהיא, הקפצת את הדיון פעמיים. להבא, השתמש באפשרות העריכה. ונעזוב את הנושא הזה, בוא נפתור לך את הבעיה.

לגבי ה-Windows update, אני כן ממליץ לך לבדוק מה אתה מתקין. ה-Windows update מחלק את העדכונים לשלושה סוגים. הראשון הוא עדכונים קריטיים, שאותם תמיד כדאי להתקין. השני הוא עדכוני תוכנה שכדאי לבדוק מהם לפני שמתקינים והשלישי הוא דרייברים - שאותם אני לא ממליץ להתקין דרך ה-Windows update. לא כל העדכונים קריטיים או מתייחסים לאבטחה.

ועכשיו נראה לי שהכי פשוט יהיה אם תסתכל על ה-Device manager לפני שאתה מתקין איזשהו דרייבר או נכנס ל-Windows update, כדי לנסות ולעקוב אחר השינויים שמתבצעים אצלך. אתה יכול להשתמש ב-Add/Remove programs כדי להסיר עדכונים בעייתיים. ב-XP יש לך גם את אפשרות ה- System restore כדי לחזור אחורה במקרה שהתקנת איזשהו עדכון בעייתי במיוחד. ולמה לא פשוט להתקין SP2 ולחסוך את הורדת כל העדכונים האלה? אם אתה עושה את זה על מערכת "חלקה", גם אם תהיה בעיה (ואין סיבה שתהיה), לא הפסדת הרבה.

פורסם
  • מחבר
-XP יש לך גם את אפשרות ה- System restore כדי לחזור אחורה במקרה שהתקנת איזשהו עדכון בעייתי במיוחד

1.ביצעתי שיחזור של המערכת, שכחתי לציין זאת.

לאחר התקנת המערכת ביצעתי נקודת שיחזור משלי בנוסף לזו שהמערכת יצרה בעצמה.

לאחר כל התקנה של תוכנה/דרייבר חשוב ביצעתי נקודת שיחזור.

לאחר השלב הראשון של הורדת עידכונים (חילקתי לשלוש) ראיתי שאין בעיה אז ביצעתי נקודת שיחזור נוספת.

לאחר שהתגלתה הבעיה ניסיתי להשתמש בכל אחד אחד מנקודות השיחזור שביצתי ולא עזר בסוף כברירה אחרונה ובתקוה

שהבעיה תיפתר השתמשתי בנוקודת השיחזור שהמערכת יצרה בעצמה מיד לאחר ההתקנה הראשונית וגם אז לא עזר.

2.

אתה יכול להשתמש ב-Add/Remove programs כדי להסיר עדכונים בעייתיים.

ציינתי שניסיתי זאת ולא עזר.

גם ב"מצב בטוח" לא עזר.

המעניין והמוזר הוא שבחיבורי הרשת במאפייני ה-TCP/IP אין את האפשרות של הסרה, הכפתור הזה פשוט מוצלל / אפור(לא פעיל).

3.

ולמה לא פשוט להתקין SP2 ולחסוך את הורדת כל העדכונים האלה? אם אתה עושה את זה על מערכת "חלקה", גם אם תהיה בעיה (ואין סיבה שתהיה), לא הפסדת הרבה.

לא ציינתי זאת מפני שלא חשבתי שזה רלבנטי, אך מאחר והעלית את האפשרות הנ"ל אסביר:

למעשה הדבר הראשון שעשיתי הוא (לאחר כל השלבים המקדימים של התקנות אחרות) להתקין מיד את ה-SP2 מהאתר, לאחר ההתקנה

משום מה המערכת לא פעלה, כלומר, לא הצליחה לבצע איתחול מלא של עצמה.

לאחר בדיקת הרכיבים כשהסקלה רצה מימין לשמאל (הנקודות -ירוקות HOME כחולות PRO) המערכת אמורה לעלות, אך במקום זה

יש פלאש קצר של הודעה (כחולה + לוגו רשמי של מיקרוסופט) על כך שהמערכת מופעלת ומיד אחרי זה כיבוי מידי, איתחול עצמי.

כך אותו הדבר בהפעלת מצב בטוח.

לא היתה לי ברירה פירמטתי והתקנתי מחדש את המערכת והפעם החלטתי לא להוריד את SP2, אלא, להוריד את העידכונים בשלבים.

רק שהפעם בשלב השני נתקלתי בבעיה הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

עידכון: עליתי על העידכון הבעיתי.

התקנתי מחדש את ה-XP ועידכנתי מחדש מ-WINDOWS UPDATE.

אך הפעם הורדתי בחבילות קטנות (מתוך 50) של 5 בכל פעם וכך גם היה לי את הסבלנות לקרוא היטב כל עידכון.

עברתי בשלום את כל העידכונים, למעט אלו שהייתי בטוח וגם סקפטי לגביהם וגם אלו שברור לי שלא רלבנטים לגבי בסך הכל בערך 15 עידכונים.

העידכון הבעיתי:

דכון אבטחה עבור (Windows XP (329834

גודל הקובץ להורדה: ?212 KB?

עדכון זה פותר את הבעיה "מאגר לא מסומן ב- בחלת PPTP עלול לאפשר מניעת שירות" ב- Windows XP ו- (Windows XP Service Pack 1 (SP1.

הורד כעת כדי לסייע ולמנוע את האפשרות שפורץ ישבש שירות בשרת שמציע רשת פרטית ומשתמש בפרוטוקול PPTP.

קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית).

להזכירכם, התקן הרשת שגרם לבעיה הוא (WAN miniport (PPTP

נא לזכור לא להוריד אותו !!!

בחיפוש הבעיה בגוגל גיליתי עשרות הודעות עם אותה הבעיה ב-XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים