עבור לתוכן

עזרה בPRIME 95+שאלה על DUALDDR

Featured Replies

פורסם

שלום,

הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..?

התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים?

המפרט שלי הוא:

AMD 2500+

2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ

CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2

TT VOLCANO 9 COOL MOD

RADEON 9500PRO

ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו 377 מגה-הרץ.... אבל אם זה ככה למה ייצרו לוחות עם DUALDDR400 כמו שלי למעבדים שהבאס שלהם הוא רק 333 או נגיד החל מה300+ אז 400....

תודה מראש, ניר.

פורסם

אין לך דיואל די די אר

אתה איי אם די

פורסם

nForce 2 full supports Dual DDR, Dual DDR doesn't multiply the speed of the memory, it just uses two seperate 64 bit memory controllers in order to provide more bandwidth.

פורסם
  • מחבר

אם למעבדי איי אם די אין דיואל די די אר אז למה מייצרים לוחות עם דיואל די די אר 400 למעבדי איי אם די...?????

פורסם

האמת אין לי מושג

יש לחבר שלי אותו מעבד בידיוק ואצלו הזיכרון הוא על 333

פורסם

If you wouldn't ignore what I said you wouldn't have to ask again..

Your motherboard DOES have Dual Channel DDR if you have two memory modules then it should be working.

Dual channel DDR does NOT make the memory run twice as fast (meaning DDR 333 at 166FSB will not run at 666 mhz in Dual Channel). The only thing Dual Channel does is provide more bandwidth by using two memory controllers which gives more bandwidth.

פורסם
  • מחבר

אהההה הבנתי!!!

אז למה ככה כולם חושבים??? כאילו קראתי אשכולות אחרים בפורום הזה והבנתי מהם שזה מכפיל את המגה-הרץ של הזכרון....

קראיתי בפורום גם שעדיף לי להוריד את המגה-הרץ של הזכרון ל333 כדי שיהיה סינכרוני עם המעבד האם זה נכון???

פורסם

עדיף להעלות את המעבד שיהיה סינכרוני עם הזיכרון ;D

פורסם

עדיף לך להשאיר את הזיכרון על 400MHZ למרות שההבדלים בינו לבין 333MHZ די זניחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים