עבור לתוכן

שאלה לפני קניית 6800

Featured Replies

פורסם

אהלן.....

אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI

כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800.....

יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333

אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

פורסם

המעבד לא עד כדי כך חלש, אומנם הוא לא ינצל את מלוא הכוח של ה6800 אבל הוא עדיין יציג ביצועים מעולים גם על מעבד שהוא לא שיא הטכנולוגיה. בעיקרון אם אתה מתכוון לשדרג את המעבד אז אתה תוכל להיות עם הפנטיום כברירת מחדל. ובאמת, להשוות אותו ל5600? זה העלבה :-\ גם את ה5900 הוא לא יראה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי על הP4 2.4B אם חשבת שאני מדבר על הC

והוא בסדר אבל חלש יחסית למה שאני רוצה - AMD 64 3200+

אז אתה אומר שה6800 ירוץ טוב? אוקיי ואיזה ספק אני צריך בשבילו?

פורסם

אין כמעט השוואה בין הפנטיום לאטלון, במיוחד אם הוא קלוהאמר (חוץ מבנצ'ים של רוחב פס של הזיכרון).

ספק - לפחות 300-350 וואט (מחברה איכותית).

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהכרטיס יאט את המחשב דרסטית...... זה יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

תראו זה המארז שלי עם ספק 300וואט זה יכול להחזיק

את ה6800 שלי וגם עם המעבד שלי כמו שאמרתי P4 2.4B וסי די וצורב ולוח של אינטל?

פורסם

יש לך ספק ג'נרי, שבכל אופן לא עומד במינימום המומלץ של 350 וואט. לא נראה לי שהיית רוצה לסכן כרטיס של 2600 שקל עם כזה ספק...

אולי תחשוב על קניה של ספק שיוכל לשמש אותך גם למחשב החדש שאתה מתכנן- 64 ביט וכו'... ככה שאם אתה מוכן להשקיע אז תלך על ספק 420 וואט של טרמלטייק באיזה 350 שקל+-, את המפרט הנוכחי שלך עם הGT הוא יחזיק בעיניים עצומות, ואתה תוכל גם להיות בראש שקט מבחינת ספק לקראת הקניה של המחשב החשד שאתה חושב עליו...

עריכה: יש גם 360 וואט של טרמלטייק שעולה 250 שקל בערך, גם הוא יחזיק את הGT בלי בעיה וגם מפרט עתידי חזק. יש אפשרות ללכת על ההאק המפורסם, אבל אני לא בטוח שהוא יחזיק את הGT. אול ייש אנשים שיש להם ניסיון עם כאלה כרטיסים ויודעים.

פורסם
  • מחבר

הכרטסי עולה 1950 הוא לא GT הוא סתם 6800

ואני הייתי קונה ספק גם ככה רק רציתי לדעת אם צריך לקנות עכשיו ספק או רק מתי שאני אקנה את המעבד והלוח........

טוב אז התענוג יעלה לי 2312 שקל (עם הספק)וחסר לי 912 שקל......

פורסם

אה וואלה התבלבלתי :)

בכל אופן מומלץ להחליף ספק. בכאלה סכומים של כסף אסור לשחק ;)

ובהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים