עבור לתוכן

חרם על הסרט של מל גיבסון?

Featured Replies

פורסם

לא משנה,לא יכול למחוק :-\

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחח אני לא הורדתי את הסרט הזה אפילו

פורסם

למה שיעשו אליו חרם??

פורסם

כי הוא מכחיש שואה ומאמין שיהודים רצחו את ישו

פורסם

אני הורדתי את הסרט ולא ממש הבנתי באיזה שפה זה, זה לא אנגלית זה חצי לטינית חצי עברית, חצי אנגלית

0.5+0.5+0.5=1?

נן טןב

פורסם

כי הוא מכחיש שואה ומאמין שיהודים רצחו את ישו

איך בדיוק ישו קשור להכחשת שואה ?! מה גם שישו לא קיים והוא סתם סיפור לפני השינה, ממש כמו המשיח או....אלוהים :-X :-X :-X

פורסם

הקשר הוא שבן אדם אנטישמי, אז הוא מכחיש כל דבר טוב שקשור ליהודים, או כל דבר רע שעשו ליהודים

פורסם

אל תדבר אם לא ראית תסרט לפי דעתי זהו סרט מפגר וגרוע ומשעמם ואאני לא מצאתי בו שום דבר אנטישמי ואם אנחנו וכל יהודי העולם לא היינו עושים סיפור מהסרט הזה ונותנים לו פירסום אף אחד לא היה הולך לראות אותו בעולם כי זה סרט ממש משעמם

פורסם

ראיתי את הסרט, כפי שסיפרתי לך, הסרט מאוד משעמם ואין לו תוכן או עיניין, הוא סרט לנוצרים כדי לנחם אותם על ישוף סתם לא ממליץ לאף בן אדם שהוא לא נוצרי לראות את הסרט, הוא מציג דעה אנטישמית כלפי היהודים, אבל צריך לשים לזה לב טוב, כי ראיתי את הסרט פעמיים

פורסם

לא חרם, מי שרוצה שיראה אותו אבל בדרך שמל גיבסון לא מרוויח דולרים ...

גם ככה אף ישראלי לא יאמין לסרט השקרי הזה

זה סתם סרט הסתה וההוכחה לכך היא שהוא חוזר במשך שעה וחצי על אותו מוטיב: יהודים פוגעים בישו יהודים פוגעים בישו

פורסם

עד שלבסוף תמה השנאה בין יהודים לנוצרים, בא אדיוט כזה ומשלהב ריבים ישנים בדרך הדת, על חשבון סבלו של ישן (בין אם המיטולוגי לבין אם ההוליוודי - הדמות, לא השחקן). תיכף הוא גם יתחיל לספר עלילות דם ולהטיף לאינקוויזיציה... בתור שחקן, אדם שמשמש דוגמה לאנשים, אחד שהעולם הצופה נושא אליו את עינייו, הוא צרייך להראות דוגמא טובה, או לפחות נייטרלית ולא להתפלש ברפש פוליטית-גזענית.

פורסם

מל גיבסון חתיכת מתנשא מאניק,חוץ מזה שאין לי כישרון משחק ::)

פורסם

עד שלבסוף תמה השנאה בין יהודים לנוצרים, בא אדיוט כזה ומשלהב ריבים ישנים בדרך הדת, על חשבון סבלו של ישן (בין אם המיטולוגי לבין אם ההוליוודי - הדמות, לא השחקן). תיכף הוא גם יתחיל לספר עלילות דם ולהטיף לאינקוויזיציה... בתור שחקן, אדם שמשמש דוגמה לאנשים, אחד שהעולם הצופה נושא אליו את עינייו, הוא צרייך להראות דוגמא טובה, או לפחות נייטרלית ולא להתפלש ברפש פוליטית-גזענית.

והם נוטים לעשות בדיוק ההפך, עושים עצמם נבחרי ציבור מכמה כסף הם עשו בשבוע באקרנים. את העבודה הפוליטית וההסתה יש ליתן לנבחרי העם האמיתיים ולא לשחקנים/זמרים/אמנים בכלל.

מל גיבסון עושה מעצמו שה תמים בלי שום כוונה מיוחדת, בד בבד כמו שמרי אמרה הוא משלהב יצרים במקום שאין לו מקום בו. גועל נפש ובוז.

פורסם

לא חרם, מי שרוצה שיראה אותו אבל בדרך שמל גיבסון לא מרוויח דולרים ...

גם ככה אף ישראלי לא יאמין לסרט השקרי הזה

זה סתם סרט הסתה וההוכחה לכך היא שהוא חוזר במשך שעה וחצי על אותו מוטיב: יהודים פוגעים בישו יהודים פוגעים בישו

הסרט הגיע נראה לי לבין 10 מקומות הראשונים בסרטים הכי מורווחים ביותר בכל זמנים כלומר הוא קיבל די הרבה כסף

פורסם

אתם רואים שוב כישלון של מערכת ההסברה של ישראל.............

(שניה אני נחנק מצחוק)

ישראל צריכה לעשות סרט עם אותו תקציב של הסרט הזה ולהראות מה קרה באמת.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים