פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני עכשיו עם 4.7 וכרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB האם להתקין את 4.9? אני רוצה לשחק בדום 3 באיכות טובה האם זה משפר? או שבמשחקים אחרים זה יכול להיות פחות טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לא כדאי 4.9 ,כבר היו שני תראדים על זה שהתקינו ואחרי ריסט הוינדוס עשה מסך כחול ולא עלה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מנסיון לא טוב לא כדאי ...בשביל מה לך ? התקנתי על המשחב הדי חדש של אחי (בן פחות מחודש) המסך נהיה כחול קפאו יל הרגליים לא ידעתי ממש מה לעשות ובמזל עזרו יל כאן והצלחתי לפתור את זה ...ממש לא מומלץ להתקןי באטות לדעתי לך תידע איך זה פגע לי בכרטיס או עשה משהו למחשב עם כל הריסטים והניתוקי חשמל האלה ...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר ואי תודה..חשבתי להתקין בגלל שאמרו שדום 3 יפעל יותר טוב אבל אני לא יתקין
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים גם לי יש אותו ואין לי שום בעייה ;Dפשוט צריך להסיר לעשות ריסט לחקות עד שהוא מסיים למצוא חומרה חדשה ושהוא מבקש לוחצים לו על CANCEL ואז מתקינים את הקובץ כרגיל
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני התקנתי אותו לפני שעתיים והוא בכלל לא עושה בעיות.ויש שיפור בולט בגרפיקה ובקירטועים במשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.