עבור לתוכן

איך להתקין מחדש את הinternet explorer

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג.

ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו.

איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?

פורסם

תלך ללוח הבקרה=>הוספה/הסרה של תוכניות=>ואז יש שמה אפשרות של add or remove windows components

ותחפש שמה internet explorer. יש שמה V תוריד את ה-V ואז תצא משם הוא יגדיר לך שהוא מוחק. תפעיל מחדש ואז תתקיןשובאת האקפלורר דרך האתר של מיקרוסופט.(יעני תוריד מחדש)

בהצלחה

פורסם

בהחלט יכול להיות ש-SP2 יעזור, מאחר והוא מעדכן את ה-IE לגרסה חדשה יותר.

תלך ללוח הבקרה=>הוספה/הסרה של תוכניות=>ואז יש שמה אפשרות של add or remove windows components

ותחפש שמה internet explorer. יש שמה V תוריד את ה-V ואז תצא משם הוא יגדיר לך שהוא מוחק. תפעיל מחדש ואז תתקיןשובאת האקפלורר דרך האתר של מיקרוסופט.(יעני תוריד מחדש)

בהצלחה

זה לא יעבוד. כשאתה מוריד את הסימון שם אתה לא באמת מסיר אותו, רק מוריד את קיצורי הדרך אליו. ככה זה גם לגבי Windows media player והמסנג'ר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים