פורסם 2002 באפריל 2423 שנים בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SEהרשת מחוברת דרך switch.בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת.הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם.רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ?באיזה פרוטוקול להשתמש?תודה מראששלומי
פורסם 2002 באפריל 2423 שנים אכן יש קצת בעיות בין W2K ל WINDWS 98האם אחד משני המחשבים שלך הוא שרת, איזה פרוטוקול אתה משתמש?האם כולם באותו הגדרה של SUBNETתנסה להוסיף את פרוטוקול NETBEUIזה יפתור לך את הבעיותבאמת יש קצת לפעמים בעיות הקרות ביו המערכות אבל אני צריך עוד פירוט של המערכת
פורסם 2002 באפריל 2423 שנים מחבר אף אחד מהמחשבים הוא לא שרת, יש צורך להפוך אחד לשרת?הוספתי את NETBEUI אין הצלחה.איזה פרטים נוספים אתה צריך?תודה ויום טובשלומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.