עבור לתוכן

אני מתלבט לקנות כרטיס 9600 או 9800 אבל יש מלא חברות של כרטיסים

Featured Replies

פורסם

יש של  asus  ,gigabyte, abit ו club-3d שאני לא מכיר בכלל

9800 pro של  ati  מגיע ל 1400  ו xp  יותר מ 2500

איזו חברה עדיפה?

איזו חברה רצוי לא לגעת?

האם עם המשחקים של היום כדאי לקנות 9800 או שניתן להסתפק ב9600?

פורסם

הקניה הכי נבונה היא 9800 פרו, חברה- MSI.

ה9600 אומנם מספיק למשחקים של היום, אבל ה9800 נמצא במחיר ממש נמוך ושווה להוסיף את ההפרש שלו, הוא יחזיק הרבה יותר זמן מה9600/

פורסם

שמע אחי אם תיתן לנו תקציב נגיד לך מה מתאים לך

נגיד וחשבת כבר על ה 9800PRO של ATI קח כבר את ה PRO של MSI באותו מחיר (אפילו כמה שקלים פחות)

XT לא משתלם עלות\תועלת... יקר בהרבה מה PRO ולא נותן ביצועים ששווים את הסכום הזה.

עדיף כבר ב 2500 שח לקנות 6800 של NVIDIA.

מממ... אל תקנה 9600

כמו שפואה אמר ה 9800 יחזיק יותר זמן... הרבה יותר אפילו ויש לו יכולות OC מדהימות!

יניב

פורסם

MSI יהיה הכי טוב רק אם אתה הולך לעשות לו צריבת ביוס מ9800P ל9800XT.

אני דיי מניח שאתה לא רוצה להתעסק אם זה נכון? אם לא אז קח את ה9800P אם 3 שנים אחריות (לא משנה ממש של איזו חברה.)

פורסם

הייתי עד לפני שבוע בהתלבטות כמוך.עדיף לך כבר להשקיע קצת ולקחת את ה-RADEON 9800PRO 128MB ושהיה עם 256BIT!!!.אל תקח עם 256MB ההבדל בינו ל-128 הוא 500 ש"ח .

.ה-128 נחשב אפילו ליותר טוב מבחינת ביצועים מה-256MB. היום אין משחקים שצריכים 256MB וברגע שיצטרכו שני הכרטיסים כבר יהיו מאוד ישנים!!

חברות, אני ממליץ לך על GIGABYTE מה שאני לקחתי,ASUS או של ATI.אל תקח שום חברה חוץ מאלו.

אל תעז לקחת של MSI חבר שלי קנה לפני שבוע לוח שלהם וחוץ מבעיות הוא לא רואה ממנו כלום!!

פורסם

אתה סתם מלכלך על MSI ,חשבת אולי שהבעיה לא בלוח אלא במשו אחר? ואם היה לו כבר וינדוס מותקן והחליף לוח לא פלא שיש בעיות ,צריך לפרמט ולהתקין מחדש במקרה כזה

פורסם

זה ממש שטויות שרק שלושת החברות האלה טובות.

יש המון יצרנים, ורובם מעולים, זה שאיזה לוח אחד של חבר שלך היה דפוק, לא אומר שכל מה שיוצא ממפעלי הייצור של MSI דפוק.

כל עוד הכרטיס יהיה עם 3 שנות אחריות (רצוי) ו256bit (חובה) הוא יהיה מצויין.

פורסם

הייתי עד לפני שבוע בהתלבטות כמוך.עדיף לך כבר להשקיע קצת ולקחת את ה-RADEON 9800PRO 128MB ושהיה עם 256BIT!!!.אל תקח עם 256MB ההבדל בינו ל-128 הוא 500 ש"ח .

.ה-128 נחשב אפילו ליותר טוב מבחינת ביצועים מה-256MB. היום אין משחקים שצריכים 256MB וברגע שיצטרכו שני הכרטיסים כבר יהיו מאוד ישנים!!

חברות, אני ממליץ לך על GIGABYTE מה שאני לקחתי,ASUS או של ATI.אל תקח שום חברה חוץ מאלו.

אל תעז לקחת של MSI חבר שלי קנה לפני שבוע לוח שלהם וחוץ מבעיות הוא לא רואה ממנו כלום!!

אז הוא קיבל לוח דפוק, בגלל זה אתה מכליל וזורק את החברה לפח? :-\

גיגהביט ידועים בבעיות שלהם עם המאווררים של הכרטיסי מסך, במיוחד בסדרות הרדאון 9700-9800 מכל הסוגים, ככה שלקנות כזה כרטיס בלי תיכנון מראש להחליף קירור (מוריד אחריות) זה חתיכת הימור על לא מעט כסף.

פורסם

אני רק מביע את דעתי האישית!!!

אתם לא צריכים לקחת את זה קשה!!

פורסם

איך הכרטיס של ELSA? מישהו יודע?

פורסם

חחח אני מכיר משהו שקנה כזה כרטיס בארץ והוא קיבל אותו פגום.

הוא ניסה אותו בכמה מחשבים ואף אחד מהם לא עבד עם הכרטיס הזה...

עדיין לא דיברתי איתו אז אני לא יודע אם החליפו לו עדיין ומה נסגר עם זה.

באופן כללי הם טובים נראה לי...

אני מרוצה מאוד מה MSI שלי.

לא עשה לי שום בעיות... אפילו לא אחת ואת ה BIOS שלו נורא קל לצרוב... צריך לקחת את ה 9800XT של MEDION וזה הכל...

דרך יותר בטוחה פשוט לקחת את ה BIOS של ה 9800PRO המקורי של MSI והעלות לו את המהירות DEFAULT של הזכרון והמעבד ולצרוב אותו שוב.

יניב

פורסם

היה לי פעם כרטיס ישן של Elsa.

הוא החזיק 8 שנים יפה מאוד,בסוף החלטתי שצריך להשמיד אותו אחרי שלא מצאתי לו דרייבר לאקס פי חחח ;D

אבל הכרטיסים של היום הם לא כמו פעם אז אל תסתמך על מה שכתבתי...

בהצלחה בקניה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים