עבור לתוכן

האם לקנות מחשב חדש או להמתין?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כן, אני יודע, זו שאלת השאלות ובד"כ התשובה היא: קנה עכשיו. במחשבים לא מחכים ליציאת הדור הבא, כי תמיד יהיה דור הבא.

אבל...

אני רואה כל הזמן ביקורות על מעבדי ה-64 החדשים של AMD והסוקט החדש של אינטל, ונראה לי כאילו יהיה מטופש לקנות עכשיו P4 2.8 כשמעבר לפינה יש דברים חדשים לחלוטין.

האם כדאי להמתין מעט? כמה זמן להערכתכם יקח עד שנראה דור חדש של מעבדים מאינטל? או כרטיסים ויכולות אמיתיות שיעבדו עם הסוקט החדש?

היות ובעבר היה לי AMD והיו לי בעיות שונות איתו, אני מעדיף ללכת על אינטל ולא AMD, אך אם ה-64 החדש אכן נותן תמורה טובה משמעותית אולי יש על מה לדבר...

מה דעתכם?

(השימוש במחשב יהיה לצרכי אודיו, גרפיקה וקולנוע ביתי... חשבתי על P4 2.8 עם 1GB זכרון. HD כבר יש לי וכנ"ל כרטיס מסך).

תודה,

מוטי

פורסם

תלוי מה התקציב שלך. אפשר היום לקנות את מעבדי AMD ואינטל בתושבת החדשה אבל זה יקר יחסית.

ובגלל שהAMD שלך עשה בעיות אתה מעדיף אינטל?

האינטל 2.6 שלי נשרף פעמיים ונראה כבר כמה שנות חיים יש לפרסקוט ב60 מעלות אם קירור טוב...

לשני המעבדים יש אחריות ועדיף לקחת פשוט למה שיש ביצועים יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

התקציב כ-2000 ש"ח לשילוש המקודש. את השאר כבר יש לי.

אני לא עושה OC (אולי בגלל זה נשרף לך המעבד?). הבעיות עם AMD לא היו רק חומרה, אלא גם תוכנה. מספר תוכנות גרפיקה ואודיו שלא עובדות מספיק טוב עם AMD ומותאמות במיוחד לאינטל.

השאלה היא האם להמתין כי אוטוטו יש משהו חדש לגמרי, או שאנחנו עדיין איפשהו באמצע עידן ה-P4 פרסקוט?

פורסם

אם אתה מתעסק בעריכת וידיאו \אודיו כנ"ל גרפיקה P4 מעולה בתחום הזה, הייתי אומר שיש מצב לקחת אפילו פרסקוט עם מאוורר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים