עבור לתוכן

ביצועים גרועים של Ti4600

Featured Replies

פורסם

כמה דברים:

1.) אני לא יודע איך אבל תקינות כרטיס? חבר שלי קנה AMD 3000+ והTI4400 שלו נשרף, אין לי מושג למה... הבעיות שהיו הן כל מיני קריסות בחלונות שמציינות שה-DRIVER הוא הבעייתי, חבל

2.) ידוע שדריירים חדישים של NVIDIA עושים בעיות עם כרטיסים ישנים, עם GF2 אני משתמש ב-30.82 או מזהו כזה, עם TI4200 אני משתמש ב-45.23, אני מחליף לדרייברים חדישים רק כשאין לי ברירה, אם משחק מזהיר שדרייבר יכול להיות בעייתי אני לא מחליף אלא אם יש בעיות!

הנה לדוגמה בדיקה שעשיתי ולמה אני אומר מה שאני אומר:

21.01.04:

driver 44_03 => default 11738

driver 45_23 => default 11163

driver 53_03 => default 10785 8% differance from 44_03

לכן אני משדרג דרייבר רק אם חייב, גם ראיתי הבדל בביצועי משחקים בין הדרייברים הללו כמו לדוגמה ב-BEYOND GOOD AND EVIL

3.) יכול להיות שהדרייברים מפעילים פילטרים כברירת מחדל, תבדוק טוב

עצה הכי טובה שיש לי היא: תחזור לדרייבר ישן כמו 41.09 ותבדוק, אתה יכול למצוא אותם בארכיונים של NVIDIA

בהצלחה ;D

פורסם

גם דרייברים חדשים לא אמורים לעשות לו בעיות, אני מנסה עם הTI4200 שלי כמעט כל דרייבר חדש שיוצא ולא נתקל בבעיות. COD אמור לרוץ חלק, ב3Dמרק הייתי קרוב לציון ה10K גם כשהיה לי רק 256MB זכרון, אבל את זה פתרת?

מה הם הבעיות כרגע? האם לא מופעל AA\AF ברקע, אין איזה אימיול\ספייור\וירוס שטוחן את המעבד?

פורסם

תבטל את ה FastWrites

פורסם
  • מחבר

גם דרייברים חדשים לא אמורים לעשות לו בעיות, אני מנסה עם הTI4200 שלי כמעט כל דרייבר חדש שיוצא ולא נתקל בבעיות. COD אמור לרוץ חלק, ב3Dמרק הייתי קרוב לציון ה10K גם כשהיה לי רק 256MB זכרון, אבל את זה פתרת?

מה הם הבעיות כרגע? האם לא מופעל AA\AF ברקע, אין איזה אימיול\ספייור\וירוס שטוחן את המעבד?

מזה הFast write?

אני סוגר את כל התוכנות ואת כל הפילטרים :/

אבל עדיין יש את הקטע המעצבן הזה של חלק מהמשחקים פועלים בסדר וחלק לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים