עבור לתוכן

זקוק לייעוץ אחרון לקראת קניית זיכרון

Featured Replies

פורסם

אוקי כרגע זה המפרט שלי:

P4 2.4B

ASUS P4S8X

256MB 266MHZ DDR SPECTEK

MSI RADEON 9800 PRO

תוצאות בנצ'ים (התוצאה נמוכה כנראה בגלל הזיכרון)

3DMARK03 - 5800

3DMARK01SE - 12000 !

AQUAMARK 3 - 33000

הזיכרון פשוט הורס משחקים! אין כמעט משחק חדש שרץ לי ממש חלק...

יש לי כרגע את הסכום כדי לקנות סטיק של 256MB ולהוסיף לשלי, אבל הוא ירוץ על 266 MHZ (בכל מקרה אני יקנה סטיק עם 400 MHZ שיהיה לעתיד)

יש ברשותי בערך 250 שקלים

אני יכול לחסוך כדי לקנות 512MB 400MHZ אבל אין לי ממש מקום להוציא את הכסף (הורים זה לא אופציה אצלי) , חשבתי גם לקנות בEBAY אבל אמרתי עזוב אין אחריות.

אם אני יוסיף למה שיש לי את הסטיק הבא - ADATA 256MB 400MHZ

האם המחשב ירוץ חלק (וינדוס בכללי)

כמובן שאני מחפש גם ביצועים למשחקים (אני לא משחק במשחקים שלוקחים ממש הרבה זיכרון, כמו FARCRY)

השאלה שלי זה האם 266MHZ זה בסדר, כי אני לא יקנה סתם סטיק שאני לא ירגיש הבדל בביצועים.....

למשל המשחק SOLDIERS HEROES OF WW2, הוא משחק חדש, אסטרטגיה עם גרפיקה טובה, הכרטיס מסך שלי אמור להריץ אותו חלקק, אבל הוא מקרטע (לא פה ושם, אלא הרבה ושם)

וזה בטוח 100 אחוז מהזיכרון, כי אני שם לב שהמחשב מכניס ומוציא הרבה מידע מהכונן הקשיח (PAGEFILE)...

טוב בכללי, זו קניית שווה מה ששאלתי?

נ.ב: אם הקנייה שווה, כדאי לי לקנות Infineon DDR 256 MB 333Mhz non ECC ב250 כולל משלוח? (לא בטוח שאני יכול להשיג אותו)

פורסם

הלוח תומך רק עד DDR333 ככה שממילא אין הרבה מקום לשיפור פה מבחינת מהירות הזיכרון.

מה שכן 256MB זה מעט מאוד, אתה תרגיש שיפור משמעותי אם תגדיל ל 512MB.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

באמת חשבתי בהתחלה לקנות 512 כדי שיהיה מקום לעוד שיפורים בעתיד אבל הזיכרון הנוחכי שלי הוא 266MHZ ככה שאם אני יעשה שידרוג אני לא ישתמש בו

פורסם

עדיף לך ליקנות עוד כרטיס זיכרון אחד כמו שיש לך (256MB 266MHZ)

מהירות הבאס של המעבד שלך היא 533MHZ ואם תנצל את הדואל צ'נל אז זה יצא לך בידיוק 266*2=532...

אם תיקנה זיכרון של 333MHZ ומלעה זה לא יעזור כי הלוח שלך מוגבל ל-533MHZ מהירות באס!

אז 266 יספיק...ואני מאמין שההשקעה הקטנה הזאת תישתלם מאוד!

פורסם
  • מחבר

בדקתי את מחירי ה 256MB 266MHZ (נדיר כבר למצוא כאלה) והם בערך אותו מחיר כמו ה400MHZ, עזוב אני כנראה יקנה 400 זה לא בעיה כספית בשבילי עכשיו.

דבר שני אם הדואל וזה קשור איכשהו לOC אז זה דבר שאני לא יכול לעשות, הלוח אם שלי מאוד מאוד בעייתי, ASUS P4S8X, יש המון בעיות איתו במה שקשור לOC, כרגע ה FSB שלי על 133 (זה לפי תוכנות של וינדוס, בביוס אין לי שדה שנקרא FSB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים