עבור לתוכן

מחפש חנויות מחשבים ממולצות בסביבת כפ"ס

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא).

על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות)

קריטריונים:

1) שירות

2) מחיר

3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום)

איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?

פורסם

אם לא רחוק לך מדי, אז זיגזאג בנווה מונוסון. יש את PC Hardware ברמת גן.

פורסם

אם לא איכפת לך לנסוע עד לנתניה, אז יש לך לפני נתניה, בקיבוץ געש, את הסניף של KSP, סניף געש. אני ממליץ, אחלה חנות.

פורסם

באיזור התעשיה בנתניה יש לך את COMP-IL.

בכפר סבא יש לך חנות זולה מאד שנקראת COM4U.

www.comp-il.co.il

www.com4u.co.il

פורסם
  • מחבר

@Aviram-k

קנית שם מחשב?, איך הם מבחינת שירות?

את זיגזג אני מכיר, מרוצה מהם, ואולי אפילו אקנה מהם עוד פעם, אבל הם קצת רחוקים לי.

@Drx,

הבנתי שKSP לא משהו מבחינת השירות שלהם אם אני מרכיב את המחשב לבד...

אחלה חנות, אולי, היית צריך פעם שירות שם על המחשב שלך?

@JC_Denton

בכפ"ס, Com4u , (ליאור מחשבים?), איך (עוד פעם, אף אחד לא התיחס לזה) השירות שלהם?

כנ"ל לגבי Comp-iL,

(אגב, המרחק בסדר)

תודה...

פורסם

אני קניתי מהחנות CPM IL מחשב שלם. מאוד מרוצה מהשירות שלהם שם, הם מאוד נחמדים ולא עושים בעיות.

כל המוצרים שלהם הם OEM, אבל זה לא ממש מפריע.

פורסם

@Drx,

הבנתי שKSP לא משהו מבחינת השירות שלהם אם אני מרכיב את המחשב לבד...

אחלה חנות, אולי, היית צריך פעם שירות שם על המחשב שלך?

תודה...

אם אתה מרכיב את המחשב לבד אז האחריות על מעבד AMD היא שנה במקום 3 שנים אם הם מרכיבים לך אותו. לדעתי השירות שלהם דווקא בסדר; אני אישית קניתי משם מחשב לפני חצי שנה בערך, מבחינת המכירה - היו בסדר איתי, לא ניסו לתחמן אותי או משהו בסגנון ואפילו נתנו לי לשלם באשראי (תשלום אחד) בתעריף של מזומן, ממש אחלה. בינתיים לא הייתי זקוק לשירות שלהם עם המחשב שלי (טפו טפו, חמסה חמסה...) ואני מקווה שלא אצטרך, אולם הם עשו רושם שלא תהייה בעייה. הזמן יגיד. אבל אני אספר לך סיפור שקרה שבוע שעבר - נסעתי עם חבר שלי לקנות לו זיכרון (512MB בסטיק אחד מהירות 400 וכו'...) בKSP בגעש. המוכר שם בהתחלה ניסה לשכנע את חבר שלי לקחת שני סטיקים של 256 (במהירות 333) אבל חבר שלי הקשיב לעיצה שלי ולקח ת'512. עד פה הכול טוב ויפה. חבר שלי חיבר את הזיכרון בבית בלעדיי ולא הכניס את הסטיק עד הסוף, וכנראה גרם לקצר - שרף את הלוח-אם שלו ואולי את הזיכרון. הוא נסע לשם, עם המחשב ועם הזיכרון, בדקו לו את המחשב בחינם, הודיעו לו שהלוח אם נשרף, אבל שכנראה הזיכרון בסדר, רק צריך להחליף לו שתי "שיניים" מפוחמות, ומכרו לו זיכרון חדש (אותו דבר) באיזה 30% הנחה. אני לא יודע, מה אתה אומר? הוא לא היה בסדר, לי נראה שבתכל'ס הם לא היו חייבים לו כלום אבל באו לקראתו בסדר דווקא, לא?

סתם נראה לי שאנשים אוהבים ללכלך עליהם בלי סיבה מוצדקת בד"כ, אבל לא יודע מה להגיד לך. אני נתתי לך את ה"נתונים" שבידי, אתה מוזמן להחליט... ;)

פורסם

למיר [הרצליה] חנות קרובה והיא קרובה אלייך מאוד, עד כמה שידוע לי גם השירות שם טוב.

פורסם

החנות עם השירות הכי טוב היא זיגזג, אבל היא קצת רחוקה וטיפה יקרה.

אני קניתי עכשיו ב- comp-il כרטיס מסך MSI 9800Pro/XT ב- 1380 ש"ח והמוכר היה ממש נחמד. הם נמצאים קרוב לאיקאה.

ללמיר שירות נורא ומאד יקרים. לפני שנה קניתי אצלם רמקולים ב- 963 ש"ח. לא היה להם עודף מ- 970 אז הם גרמו לי לחכות רבע שעה (בדקתי בשעון) עד שהמזכירה הלכה לפרוט בחנות ליד. כל זה במקום לתת עודף 10 ולוותר על 3 ש"ח.

פורסם

לא קניתי ב-PCH מחשב שלם, אבל קניתי הרבה חלקים (זכרונות, לוח אם, דיסקים קשיחים, ציוד רשת ועוד כמה דברים). השירות בסדר בסך הכל, אבל לא ברמה של זיגזאג. אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, סביר שתסתדר.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לKSP, אחריות שנה במקום 3 זה חוצפה,

אין להם זכות לעשות דבר כזה,

לעשות תנאים ללקוח? למה מה קרה?

אני קניתי עכשיו ב- comp-il כרטיס מסך MSI 9800Pro/XT ב- 1380 ש"ח והמוכר היה ממש נחמד. הם נמצאים קרוב לאיקאה.

כל חנות תהיה נחמדה אליך עד שתשלם...

ללמיר שירות נורא ומאד יקרים. לפני שנה קניתי אצלם רמקולים ב- 963 ש"ח. לא היה להם עודף מ- 970 אז הם גרמו לי לחכות רבע שעה (בדקתי בשעון) עד שהמזכירה הלכה לפרוט בחנות ליד. כל זה במקום לתת עודף 10 ולוותר על 3 ש"ח.

אני לא מדבר על שירות כזה, אני מדבר על שירות שאתה בא עם איזה חלק מקולקל.

(האמת, בערך כמו הדוגמא שDRX נתן)

לא קניתי ב-PCH מחשב שלם, אבל קניתי הרבה חלקים (זכרונות, לוח אם, דיסקים קשיחים, ציוד רשת ועוד כמה דברים). השירות בסדר בסך הכל, אבל לא ברמה של זיגזאג. אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, סביר שתסתדר.

אני מקווה שלא צריך לצעוק עליהם בשביל שירות, נכון?

אני קניתי מהחנות CPM IL מחשב שלם. מאוד מרוצה מהשירות שלהם שם, הם מאוד נחמדים ולא עושים בעיות

למה אתה מתכוון לא עושים בעיות?

על זיגזג אני לא מדבר,

כי קניתי שם, כבר כמה פעמים, אבל זה קצת רחוק לי כגע.

פורסם

לי לא היה צורך לצעוק עליהם, ואני גם לא מאמין גדול בצעקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים