עבור לתוכן

אני קונה כרטיס מסך בחו"ל, מה הסבירות שיעשו לי בעיות בכניסה לארץ??

Featured Replies

פורסם

אני קונה את MSI R9800 pro 128 בארה"ב, פילדלפיה ב 193 דולר,

עכשיו שאני חוזר לארץ מה הסבירות שירצו שאני אשלם מכס? ואם יש כמה בערך אני צריך לשלם??

פורסם

אני לא מאמין שיעשו לך על זה בלאגן

לא רק שהקופסא הקטנה אז תוכל להחביא (הביאו לי דברים בקופסאות הרבה יותר גדולות)

זה גם פחות מ200 דולר ;)

פורסם

אם אני לא טועה אין מכס על מוצרי מחשב, אבל לך תדע כמה יחשיבו לך את זה במקרה שיתפסו...

פורסם

תקנה אותו בקופסא של OEM ותשים אותה בכיס או משהו כזה

:)

פורסם

זה פחות מ 200$ אז בכלל אין בעיה.

אני העברתי במכס GF FX5900 (הוא היה שווה 400$ באותו זמן) וזה עלה לי 70 שקל אז בכל אופן אל תהיה מודאג, על ציוד מחשבים יש מכס זניח (לא כולל ספקי כוח ורמקולים).

פורסם

אין כמעט סיכוים שיעשו לך בעיות זה פחות מ 200 דולר. אתה יכול ללכת עם זה ליד אנשי המכס כשאתה מחזיק את זה ביד לא יעשו כלום

בכל מקרה אני אתמול חזרתי מתאילנד קניתי עכבר חדש ודיסקמן ואבא שלי קנה disk on key אפילו לא הסתכלו עלינו ...

תשים את הכרטיס עליך כאילו בתיק שאתה סוחב איתך וזרוק תאריזה קח רק מה שאתה צריך ואז בכלל הסיכוים אפסיים.

פורסם

על מוצרי מחשב אין מכס. מה שכן יש זה מע"מ של 17%. כל זה אם אתה הולך בדרך הישר.

אפשרות שניה היא לזרוק את האריזה ולשים את הכרטיס, דיסק הדרייברים וחוברת ההוראות מפוזרים במקומות שונים בתיקים שלך.

הסיכוי שמישהו בכלל ישאל אותך משהו הוא אפסי.

פורסם

תגידו הקרנה אלקטרומגנטית מהמכשירים שבודקים את התיקים לא תמחוק מידע מהכרטיס מסך?

כי אני יודע שקרינה אלקטרומגנטית חזקה יכולה למחוק הרדיסיקים שלמים

פורסם

ואיזה מידע בדיוק יש על הכרטיס מסך? ::) אתה שומר שם קבצים מהאי-מיול? ;D

פורסם
  • מחבר

זו קופסא Retial והיא דיי גדולה ודווקא בא לי לשמור עליה, אם אני ישים את כל החלקים בצד ויקפל את הקרטון (אפשר לקפל אותו, בלי להרוס),

נראה אולי אני יוותר עליה, וישמור את כל השאר..

פורסם

אחי אין לך מה לדאוג תביא כמה חלקים שאתה רוצה אין שום מכס אל חלקי מחשב אני תמיד מביא מחו''ל וכן זה נכון יכולים לדפוק לך 17 אחוז מע''מ אבל הם לא יעשו לך בעיות 99 אחוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים