פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחפש HSF שקט ויעיל, אני לא מתעסק עם OC אז לא משהו רציניהכי חשוב שיהיה שקט וישמור לי על טמפ' טובה.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים thermaltake silent tower / zalman 7000 alcuשניהם שקטים ,הsilent tower מקרר יותר טוב אבל הוא הרבה יותר כבד מהזלמןבכל מקרה תהיה מרוצה שניהם אחלה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר ה-zalman נראה סבבהאבל לא הבנתי את דרך ההרכבה שלו מהסרטון באתר....צריך לפרק את הלוח ???
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים באינטל לא צריךבAMD כןאחלה סינק, יש לך גם את הגירסא היותר חדשה (B) שנמכרת בפנדה במחיר מצחיק! (www.pandas.co.il)
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר לא הבנתי, מה אני אמור לקדוח בלוח ???יש למישהו אולי איזה אתר עם השוואות של HSF לסוקט 754 ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש לך חורים בצידי הסוקט, אתה פשוט מחדיר את הברגים דרכם ומבריג על חתיכה שמתלבשת מהצד השני ("קונטרה", שהכובד לא יהיה על החיבור של הסוקט..)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אם תחפש קצת ב GOOGLE אתה תמצא, אבל הנה חסכתי לך את התהליך: יש לך כאןואם אתה רוצה יש באתר הזה סקירה ל Opteron לסקירה די רצינית של גופי קירור, אבל זה בגרמנית אז אל תצפה להבין יותר מידי בהסברים על הגופי קירור פשוט תסתכל על התוצאות...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים שניהם שקטים באותה מידה בדיוק זה אותו הדבר רק ש-ALCU עשוי מנחושת ולאלומיניום ושוקל 460 גרם ו-CU עשוי מנחושת מלאה ושוקל 755 גרם הוא כבד אבל מחיז קבלי בעיה וכלום לא נישמר\קורס\נהרס... ההבדל בין השניים הוא רק ב-3-4 מעלות פחות לטובות CU חוץ מזה הם אותו הדבר!
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר מבחינת מחיר 30 שקל זה לא משמעותיאבל הוא הרבה יותר כבד, האם יש סיכון ללוח במיוחד שהמחשב עומד ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אם אתה לא מזיז את המחשב כל שניה אז כלום לא יקרה!! אם אתה כל שניה תזיז ותראה איך המאורר יסתובב אז אחרי כמה זמן זה יכול לקרוס נראה לי... הסילנט טאור עוד יותר מסוכן כי מרכז הכובד שלו רחוק מהבסיס ולפי דעתי מצד אחד הם עשו חכם כדי שזה לא יפריע לקבלים אבל מצד שני העיצוב מטומטם!! כדי לך לקנות תזלמן 7000B CU שיש בפנדה המחיר גם מצחיק 205ש"ח!! לקירור שקט ומעולה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.