פורסם 2002 באפריל 2323 שנים לאלו שיש אינטרנט בכבליםאני מדבר על ה 750Kאתם ;D מהגלישה וההורדהוכמה פעמים היו נפילות?או בקיצור זה שווה???
פורסם 2002 באפריל 2423 שנים אני במת"ב , 750 התקינו לי לפני שבועלא היתה לי אפילו נפילה אחת אולי איטיות לשעתיים מאזהכתובת נשארה קבועאקיצר אני מרוצה סוף הדרךלמרות שבתאכלס צריך להיות מוגבל ל - 92Kbyte אני מוריד לפעמים גם 105Kלדעתי זה ממש שווה לא יודע מה יגידו אחריםנראה לי שאין אצלי בשכונה אף אחד לא מחוברהספק שלי הוא ברק , עולה 22$ חצי שנה אחר כך 32 אם אתה לקול שלהם וגם אתה מקבל 35 דקות שיחה חינם לחו"ל.אז אני ממש :-)
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים מחברים אותי למת"ב ולנטויזן ביום שלישי בחבילה השנייה (1.5Mbit), מישהו ניסה את שניהם ביחד ?
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים גם אני מתחבר לנטוויז'ן אבל ל 750 יש ביקוש גדול יתקינו לי רק בעוד שבועיים :'(ד"א ברק לא כאלה זולים המחיר הוא רק ללקוחות שלהםובחודש השביעי יצטרכו לשלם הון תועפות...
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים גם אני מאוד מרוצה, גם אני בברק 013 , ובערוצי זהב עם החבילה של ה - 750ונ.ב המחיר של ברק הוא לא ללקוחות שלהם !!! לקוחות שלהם פשוט משלמים 22 דולר ולקוחות שהם לא שלהםמשלמים 23 דולר !!!!אתה לא מתחייב כלומר אחרי חצי שנה אתה חופשי לעזוב...!!
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים גם אני מתחבר לנטוויז'ן אבל ל 750 יש ביקוש גדול יתקינו לי רק בעוד שבועיים :'(ד"א ברק לא כאלה זולים המחיר הוא רק ללקוחות שלהםובחודש השביעי יצטרכו לשלם הון תועפות...שבועיים זה כלוםהייתי אמור לחכות חודש...למזלי קיבלתי אחרי יומיים כי איזה לקוח לא היה בבית
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים אני הייתי בניסוי בערוצי זהב, ועכשיו אני בחבילה של ה750, ב-012. ואני מאוד מרוצה.בגלל העומס, לטענתם, החיבור לוקח הרבה זמן. יותר מדי זמן. אז אחרי בלאגן שעשיתי אצל 012 וערוצי זהב, שלקח 4 שעות, היה לי אינטרנט באותו יום במקום בתוך שבועיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.