עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיית פירמוט

Featured Replies

פורסם

אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי.

כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן.

מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?

פורסם

1.אי אפשר לפרמט מחיצות אם מערכת קבצים NTFS אם דיסקטי אתחול של win98/95/me את זה עושים בעזרת תוכנות מיוחדות או דרך ההתקנה של הוינדוס

2.לא נראה לי שאפשר להתעסק אם דיסק קשיח SATA דרך דוס,אלא אם מוגדר בביוס שיזוהה כide

3.הסיבה שההתקנה לא נותנת לך לפרמט זה כנראה בגלל שהרצת תהתקנה דרך הוינדוס וסימנת שיעתיק תהתקנה לדיסק קשיח ,זאת לא הדרך הכי נכונה להתקין וינדוס,תגדיר בביוס בboot שהסידירום/צורב יהיה ראשון ושהדיסק יהיה בפנים ,אחרי שתשמור הגדרות ותפעיל מחדש יהיה רשום משו כזה press any key to boot from cd ,זאת אומרת לחץ על כל מקש לא משנה איזה כדי שההתקנה תעלה ואז בטוח תוכל לפרמט

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ניסיתי לשנות ב BIOS , כך שה CDROM יהיה בסיקוונס הראשון , ובכל זאת הוא לא עלה , כמו שאמרתי קודם , גם כאשר ניסיתי להכנס ל CDROM או להארד דיסק אחרי שעשיתי איתחול , קיבלתי הודעה שלא קיים כלל כונן כזה.

מהם התוכנות המיוחדות שאתה מדבר עליהן?

תודה, אמיר.

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

הדיסק קשיח sata או ide?

כמו שכבר אמרתי אי אפשר להתעסק אם דיסק קשיח sata דרך דוס,וגם אי אפשר אם מדובר בדיסק קשיח IDE אם מערכת קבצים NTFS,יכול להיות שלא מוגדרות מחיצות

בשביל גישה לסידירום מדוס צריך שלדיסקט אתחול יהיה דרייבר שיזהה כוננים אופטים,שים לב שיש לך את האופציה load computer with cdrom support אחרי שהדיסקט עולה.

התוכנות שאני מדבר עליהם לא חינמיות

פורסם

תירשום :FORMAT C

לא FORMAT C  אולי זות הייתה הבעיה!

פורסם

אם אצלך באמת מערכת הקבצים היא NTFS אז תשנה אותה ל-FAT32 בעזרת התוכנה PARTITION MAGIC

פורסם

אם אתה ממש רוצה להפטר מהמחיצות שיש לך על ה-HDD דרך דיסקט boot של 98, אתה יכול פשוט להכנס ל-FDISK ולמחוק משם את המחיצות. אם אלה לא מחיצות דוס סטנדרטיות, תוכל למחוק אותן באמצעות "Delete a non- Dos partition".

לגבי התקנה של windows xp, אם הדיסק שלך מקורי והמחשב שלך הוא מהשנים האחרונות, אין שום סיבה שלא תצליח לעשות ממנו boot. אם יש לך שני כוננים אופטיים (CD וצורב למשל), נסה לשים את הדיסק בכל אחד מהם, יכול להיות שהמחשב שלך מחפש רק באחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.