עבור לתוכן

צריבת ביוס ל 9600PRO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר...

השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ???

תודה מראש :)

נ.ב

הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט

פורסם

אחי , תבדוק תוצאה בטרידימארק , אין לך מה לצרוב ביוס , זה יתן לך את אותה התוצאה... , זה מעולה , תנסה לעשות אוברקלוק כמה שיותר גדול... , אני הצלחתי להגיד במקסימום ל550לליבה ו720לזיכרונות(בערוץ בודד = 360)

הגעתי עם זה לתוצאה של 4300 או 4500 בטרידימארק 2003 , שזה משהו כמו 9700NP...

אין טעם בכלל לצרוב ביוס כי זה לא יתן לך כלום , ויש לי בידיוק את אותו כרטיס של גיגהבייט, רק עם VIVO...

פורסם
  • מחבר

בלתי אפשרי להגיע ל 550MHZ עם קירור מקורי !!! ב 525 למשל אין בכלל בכלל ארטיפקטים אבל אחרי 2 ~ 3 דקות של משחק המחשב נתקע בטוח בגלל חום !!

החלפת קירור ??

פורסם

זה לא בגלל חום , הליבה אצלך לא יציבה , ואצלי הכרטיס יחסית קר(משהו בסביבות ה40מעלות) , רק הזיכרונות קצת חמים...

עכשיו אני עובד על 500\674

פורסם
  • מחבר

מה זה ליבה לא יציבה ?!?! אין ארטיפקטים זה סימן שהליבה יכולה להגיע ליותר גבוהה פשוט החום מגביל אותה...

פורסם

אתה טועה ידידי , לרוב , ואני מדגיש לרוב כי לא תמיד זה ככה , מה שגורם לארטיפקטים זה אי יציבות זיכרונות , ושהליבה לא יציבה , הכרטיס פשוט נתקע וחוזר לעצמו... , בקיצור , הליבה שלך לא יציבה... , כמובן שאם תוסיף קירור היא תהיה יציבה , אבל לא יותר מידי למעלה אם היא לא יציבה עכשיו...

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע ליבה שניתקעת וחוזרת לעצמה זה בעיה של חום שאפשר לפתור בהחפת קירור ואני גם יודע שארטיפקטים לא באים רק מהזיכרון אלה גם מהליבה ועושים נקודות לבנות ואדומות על המסך לאומת זכרונות שעושים איבותים יותר רציניים וקל מאוד לראות אותם...

זה שהכרטיס שלי נתקע ( ובמקרה שלי לא חוזר לעצמו ) מראה שהליבה פשוט חמה !! אבל... לא הגיעה למקסימום שלה בגלל שלא נוצרו עדיין ארטיפקטים...

הסיבה שהליבה לא חוזרת לעצמה אחרי שהיא מתקררת לא ידועה לי אבל סמתי לב שבכרטיסים של NVIDIA הליבה נעצרת וממשיכה לאחר כמה שניות ובכרטיסים של ATI שהכרטיס נתקע הוא לא ימשיך עד איתחול מחדש...

פורסם

זה נכון רק אם אתה משתמש בקאטאליסט , אז הכרטיס נתקע לגמרי , אבל שאתה משתמש באומגה , הוא פשוט נתקע , מחכים כמה זמן , הוא עושה VPU RECOVER שמאפס את מהירויות השעון של הכרטיס(לנורמל , בלי אוברקלוק) , וממשיכים לשחק... , כמו באנווידיה(וכן , גם אצלי בFX זה עשה ככה , נתקע והמשיך... , זה ממש טוב...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים