עבור לתוכן

סקר על הרפופיל הרפואי שלכם

מה הפרופיל שקיבלתם בצבא 68 הצבעות

1. 1. מה הפרופיל שקיבלתם בצבא

• 97 (אני גבר גבר, גבר- וגם מדבר על עצמי בגוף שלישי...)
    • 82(חשבתי שהבעייה הזו אמורה להוריד יותר)
    • 72 (גם זה לא חמור מספיק?!)
    • 64 ומטה (הצלחתי!!! הג'וב בידניו)
    • 24-21 (אני לא באמת מדבר עם עצמי. אנחנו ברוגז!!! לא התכוונתי לפגוע בכאלה שיש להם פרופיל 21 בגלל סיבות מוצדקות.)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי שאלה וזה חשוב לי מאוד, הפרופיל הרפואי שלי הוא 45, זה אומר שזה פסול קורסים אוטומטית?  :'( , ויש עוד מישהו שמתגייס איתי ביום ראשון הקרוב?

למה? אפשר קורס אפסנאים או פקידים או ממת"ם. אבל היום לרוב הקורסים האלו כבר לא מוציאים אף אחד מחוסר תקציב.

• תגובות 59
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

97.. אולי קרבי.. אם ההורים יסכימו.

פורסם

לא להתרגש, אפשר לחשוב ש-97 זה כזה פרופיל נדיר ומשם ישר לצנחנים. זה לא חוכמה להיוולד ללא בעיות רפואיות, זה חוכמה לקבל ציון טוב בדפ"ר, קב"א גבוהה, וסוציאומטרי חביב. כי כבר ראיתי גם סבלים, טבחים, נהגים וסתם אפסנאים עם פרופיל 97 אז זה לא מרשים אף אחד.

פורסם

די , ילדים מספיק לריב. ;D

והמילה **ערס-מקלדת * זה משו חדשני :) 8)

אני בן 19 ו3 חודשים, משחורר 5 חודשים מתוכם 4 עובד בHOT .

יצאתי על פרופיל זמני 24 רפואי לשנה החל מה25 במרץ השנה- יש לי זימון כנראה לסוף ינואר לראות אם אני כשיר לחזור לשירות - כנראה שאני לא אחזור ואם כן אני אצטרך לצאת על נפשי צבא-אזרחות-צבא זה משהו משגע ולא הגיוני מבחינה נפשית - ועוד משהו - אנשים מעדיפים אנשים שלא עשו צבא ולא עושים מילואים וזה שקשה להתקבל למקומות עבודה ובולשיט כזה זה שטויות.

צבא זה מיותר ובזבוז זמן - מנסיון.

והטכני זה אחלה של מקום לכל מי שהולך ל"אגף הטכני" של חיל האוויר, שמהווה כ95% מכלל חיל האוויר :)

ובכלל - כל מי שמגיע לסירקין - זה הבית זונות הכי גדול בארץ.

פורסם

97

מה מטרת הדיון?

פורסם

shlomi2004, PhP dUdE, תתחילו להרגיע את אופן ההתבטאות שלכם ומהר.

הודעות לא הולמות נמחקו מפה.

פורסם

סירקין יותר בית זונות מהבסיס שלי???

טוב, האמת בבסיס שלי יש כאלו שמקבלים בתחת כל היום כמו עובדי מחסנים של ציוד יעודי (לא מדים וסמרטוטים) וכאלו שלא עושים כלום, הולכים לחדר כושר כל היום כמו עובדי רס"ר.

פורסם

יש לי 82 נראה לי על אלרגיות...ויש לי גם משקפיים. אבל הסקר מוצג בצורה מעליבה כאילו כל מי שאין לו 97 מנסה להיות גיובניק. אני אישית לוחם גאה ב 869 ואני ממש לא ניסיתי להוריד את הפרופיל

פורסם

רק עכשיו שמתי לב כתבת פרופיל עם שגיאות כתיב - "הרפופיל" או שאני טועה?

פורסם

82, בגלל עיוורון צבעים...  :-[

no way man, אני יודע שיש 7 רמות שונות של עיוורון צבעים.

דבר ראשון איזה רמה יש לך ? דבר שני כמה מורידים על רמה 3 או 4 אני מתקשה בראייה של אדום וירוק.

שאלה נוספת אחרי שיאבחנו אצלי עיוורן צבעים זה יכול למנוע ממני לנסות להגיע לשלדג ?

פורסם

no way man, אני יודע שיש 7 רמות שונות של עיוורון צבעים.

דבר ראשון איזה רמה יש לך ? דבר שני כמה מורידים על רמה 3 או 4  אני מתקשה בראייה של אדום וירוק.

שאלה נוספת אחרי שיאבחנו אצלי עיוורן צבעים זה יכול למנוע ממני לנסות להגיע לשלדג ?

חבר שלי הועף בירפ"א ב' בגלל עיוורון צבעים משני (אי הבדלה בין גוונים של אדום וירוק). לא רק שהוא טס מהמיונים,הוא גם קיבל הורדת פרופיל ל82,וזה עוד משני.

אני לא יודע אם זה מונע ממך,אבל זה לא ממש משפר לך את הסיכוי,מכיוון שלרוב שלדג ו669 (בתור ח"א ובתור יחידות מובחרות) מקפידות יותר על קריטריונים רפואיים מאשר טיס,אבל זה הכל תלוי בבדיקות שיש שם. מציע לך קודם כל לעבור יום סיירות וגיבוש לפני שאתה שואל שאלות כאלה.

פורסם

לא בטוח איזה רמה, בטח גם אדום ירוק...

ואני לא בטוח לגבי מה זה מונע ממך לעשות...

פורסם

21 RESPECT!:))

(וגאה!) ;D

פורסם

ובכל זאת האם יש הגיון בדבר לא לתת לי להיות בשלדג בגלל עיוורן צבעים ברמה מסוימת ?

פורסם
  • מחבר

לכל מי שהעיר לי על המספרים: תודה. שיניתי.

למי ששאל למה יש לי פרופיל 72 עם אסטמה (עמוד 2), אז כנראה שהאסטמה לא כלכך חמורה... לא יודע ::)

RK (עמוד 3), אם תשים לב אז תראה שציינתי שאני ממש לא מתכוון לפגוע במישהו שקבל פרופיל 21 מסיבה מוצדקת! אני דווקא מעריך אנשים שמצתערים על זה שהם קיבלו 21. חבר שלי החלים מסרטן לפני שנתיים, ושנה שעברה קיבל פרופיל 21 (צריך שיעברו 5 שנים מההחלמה עד הגיוס...), ובכל זאת התנדב לממר"מ- 6 שנות שרות...

ורביד, זה לא שגיעת כתיב, זה טעות שנובעת מהקלדה מהירה וחוסר תסומת לב (אני בכל זאת בעבודה... למרות שאני לא עושה הרבה ::))

אגב, זה לא בדיוק דיון... זה סקר... (למי ששאל...)

Bessmertniy, תן לזה שמסתכל עליך במראה כפה. הוא מעצבן אותי (בצחוק אח שלי, זה שבמראה יכול עוד להחזיר לך ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים