עבור לתוכן

סוגי רשתות

Featured Replies

פורסם

קצת מסובך אבל..

ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר

האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?

פורסם

token ring עובד בעיקרון במהירויות שונות מה ethernet

אם אני לא טועה אז זה משהו כמו 8/16

ולא 10/100 שוב ייתכן שאני טועה

אבל מספיק שתבדוק כרטיס רשת אחד מהו וכך תדע מה כל השאר

בהצלחה

פורסם

תבדוק במאפיני הרשת של הכרטיס - אם מופיעה רשת מסוג 802.2 או 802.3 מדובר ברשת מסוג ETHERNET

פורסם

Token Ring יכול לעבוד על 10/100 בדיוק כמו Ethernet רק צורת שליחת המידע,תצורת התעבורה ברשת ועוד מספר מאפיינים

בצורת החיבור ושליחת המידע שונים מ Ethernet.

אבל בנוגע לשאלה של NW, גם אני מחפש תוכנה כזאת, מישהו מכיר?

יש מכשיר שנקרא Fluck, שטכנאי רשת משתמשים בו, אתה מחבר אותו לנקודת רשת בעזרת כבל רגיל והוא מציג לך את כל הפרטים

של הרשת (Subnet,Connection Type,Spedd etc.), אני מחפש תוכנה שעושה משהו דומה.....

פורסם

בפשטות לפי הכרטיס רשת (לכל טופולוגיה צריך כרטיסי רשת שונים)

פורסם

פשוט מזה. כל אחת בטופלוגיות הלוגיות (בניגוד לפיסיות) משתמשת בפרוטוקול שונה.

IEEE 802.1: Standards related to network management.

IEEE 802.2: General standard for the data link layer in the OSI Reference Model. The IEEE divides this layer into two sublayers -- the logical link control (LLC) layer and the media access control (MAC) layer. The MAC layer varies for different network types and is defined by standards IEEE 802.3 through IEEE 802.5.

IEEE 802.3: Defines the MAC layer for bus networks that use CSMA/CD. This is the basis of the Ethernet standard.

IEEE 802.4: Defines the MAC layer for bus networks that use a token-passing mechanism (token bus networks).

IEEE 802.5: Defines the MAC layer for token-ring networks.

IEEE 802.6: Standard for Metropolitan Area Networks (MANs).

אין שום קשר למהירות.

אני לא מכיר תוכנה כזו. הציוד שהטכנאי משתמש הוא פיזית. המכשיר מדמה מספר מצבים של מסוף מעבד את התוצאות ונותן לך.

סביר להניח שקיימת תוכנה כזו.

ניתן לכתוב בcommand lin את הפקודה ipconfig והיא מספקת קצת נתונים.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים