עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור המסך לחשמל...

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח

עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק...

עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים)

והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים?

אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אחד :/

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

זה כבל חשמל סטנדרטי (של מחשב, או קומקום חשמלי וכו').

אתה פשוט תוקע אותו בכניסה של הכבל הקיים ומחבר את המסך ישר לשקע בקיר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה :)

דבר שני

זה בטוח יתאים נכון?

תודה שוב

פורסם

100%.

פורסם

אתה עושה צחוק!? - בטח שזה יעבוד.

פעם אחת ההורים של התעצבנו עליי אז הם לקחו לי את הכבל של המחשב.

פשוט הלכתי לקומקום ולקחתי משם את הכבל של החשמל (זה היה מזמן ,עוד עם המחשב הקודם).

פורסם

אם קיבלת עם הספק כבל חשמל חדש תשתמש בו לחבר בין החשמל לספק ובכבל הישן (שהיית משתמש בו לחבר את הספק הישן לחשמל) תחבר למסך ולחשמל, וככה גם חסכת לקנות כבל... ;) (קמצן,אה?... ;D)

אתה עושה צחוק!? - בטח שזה יעבוד.

פעם אחת ההורים של התעצבנו עליי אז הם לקחו לי את הכבל של המחשב.

פשוט הלכתי לקומקום ולקחתי משם את הכבל של החשמל (זה היה מזמן ,עוד עם המחשב הקודם).

טריק נחמד... אבל אחרי לא התעצבנו שגם לקחת את הכבל והדלקת את המחשב בכ"ז וגם אי אפשר להרתיח מים לקפה? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים