פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים האלן חברה יום טוב...אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים.אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | | /\
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים Vega, דיעות כאלה אתה מעבר למוזמן לשמור לעצמך...באמת חתימה סבבה ומפצה על חוסר האופציה למפרט בפורום (אהם..) רק תתקן קצת את השילוב רקע עם הרקע של הלוגואיםרואים שהלבן של הלוגואים קצת חותך את הבהירות ההדרגתית של הכחול..
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר VEGA אם לא אכפת לך אז תשתוק, מה אתה מגיב ??!?!?! vatos- הבעיה עיקרית כאן שחוץ מהסמל של ה IIyama כל הסמלי הם עם רקע לבן והם מגבילים אותו עם הרקע זה בעיה, יש לך מושג איפה אני מוצא סמלים בלי רקעים או מה אפשר לעשות במידה ויש רקע לבן ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים VEGA אנא ממך שמור דעות כאלה לעצמך, ובקשר לחתימה אז יפה מאוד רק באמת VATOS-LOCOS צודק שהלבן קצת חותך אבל זה ממש לא בעיה לתקן את זה. יפה מאוד
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים גדולה מדי (לא במובן של הבעת דעה, אלא במובן של תקטין אותה בהתאם לכללי הפורום (300x100, 30kb) או שהיא תוסר).
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר סבבה אני פשוט מעדיף לרכז את כל ההצעות ולתקן בבת אחת, במקום כל פעם לתקן ושתראו ואז שוב לתקן וחוזר חלילה..יש למישהו פיתרון לגבי הסמילם עם הרקעים הלבנים ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים הנה זה לא מושלם אבל כמעט ולא רואים את הקוים, ניתן לעשות את זה בלי בעיה ממש בשתי שניות ב PHOTOSHOP.עשיתי את זה ממש בצ'יק צ'ק...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני חושב שבפוטושופ יש אפשרות לעשות בחירה לפי הצבע.. אז תנסה את זה, ואם זה לא הולך לך טוב קודם תעשה invert colors שזה עושה שהצבעים יהיה הפוכים (שחור=לבן) ואז יותר קל לתקן את זה כי הרקע שחור ורק מה שמפריע לך מסומן בלבן וזה פשוט יותר כדי לראות בעין והכל..בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר GNOME, לא ממש הבנתי מה שינית שם ? אני לא רואה שום הבדל...ו VEGA, לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות בזה ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש הבדל והוא שהמעבר בין הקטע הכחול בהיר מאוד ללבן של הלוגואים הוא כבר יותר חלק ולא בבת אחת, שים לב ותראה שיש.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תסתכל על אמצע החתימה, בקצה השמאלי של הלוגו של אינטל וOCZתראה שהתמונה ש GNOME תיקן נראת טוב יותר...אם קשה לך לשים לב תשמור את התמונות ותעשה ZOOM IN זה יהיה יותר ברור..
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים סורי הנה אחת טיפה יותר טובה...אני חושבבכל מקרה אתם תחליטו, התיקון הוא מזערי...עריכה: כן היא יותר טובה בעיקר כאשר מסתכלים על הצד ולא על המקום הבעייתי עצמו.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר VATOS הבנתי למה אתה מתכוון, חחחחח רק שאין שם שום סמל של אינטל, זה AMD !!! ;Dהתיקון אכן מזערי אני בכללי נראה לי עושה לזה שיפוץ רציני כי גם צריך להקטין את זה...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים כן הכוונה היתה למעבד ;Dבכל מקרה יש הרבה אנשים ששמים לב לדברים כאלה, ועדיף לתקן שיראה טוב יותר בכלליות (:זה אולי תיקון מזערי מבחינת גודל, אבל תיקון חשוב לדעתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.