עבור לתוכן

איך החתימה החדשה שלי ?

Featured Replies

פורסם

האלן חברה יום טוב...

אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים.

אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא..                       

רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר...

תסתכלו למטה ;D

|

|

|

|

|

/\

פורסם

מ-א-מ-מ-ת!!

תסלח לי על הכנות המוגזמת, אבל...

WHO THE FUCK CARES?!?!?!

פורסם

Vega, דיעות כאלה אתה מעבר למוזמן לשמור לעצמך...

באמת חתימה סבבה ומפצה על חוסר האופציה למפרט בפורום (אהם..) רק תתקן קצת את השילוב רקע עם הרקע של הלוגואים

רואים שהלבן של הלוגואים קצת חותך את הבהירות ההדרגתית של הכחול..

פורסם
  • מחבר

VEGA אם לא אכפת לך אז תשתוק, מה אתה מגיב ??!?!?!  >:(

vatos- הבעיה עיקרית כאן שחוץ מהסמל של ה IIyama כל הסמלי הם עם רקע לבן והם מגבילים אותו עם הרקע זה בעיה, יש לך מושג איפה אני מוצא סמלים בלי רקעים או מה אפשר לעשות במידה ויש רקע לבן ?

פורסם

VEGA אנא ממך שמור דעות כאלה לעצמך, ובקשר לחתימה אז יפה מאוד

רק באמת VATOS-LOCOS צודק שהלבן קצת חותך אבל זה ממש לא בעיה לתקן את זה.

יפה מאוד ;)

פורסם

גדולה מדי (לא במובן של הבעת דעה, אלא במובן של תקטין אותה בהתאם לכללי הפורום (300x100, 30kb) או שהיא תוסר).

פורסם
  • מחבר

סבבה אני פשוט מעדיף לרכז את כל ההצעות ולתקן בבת אחת, במקום כל פעם לתקן ושתראו ואז שוב לתקן וחוזר חלילה..

יש למישהו פיתרון לגבי הסמילם עם הרקעים הלבנים ?

פורסם

הנה זה לא מושלם אבל כמעט ולא רואים את הקוים, ניתן לעשות את זה בלי בעיה ממש בשתי שניות ב PHOTOSHOP.

עשיתי את זה ממש בצ'יק צ'ק...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני חושב שבפוטושופ יש אפשרות לעשות בחירה לפי הצבע.. אז תנסה את זה, ואם זה לא הולך לך טוב קודם תעשה invert colors שזה עושה שהצבעים יהיה הפוכים (שחור=לבן) ואז יותר קל לתקן את זה כי הרקע שחור ורק מה שמפריע לך מסומן בלבן וזה פשוט יותר כדי לראות בעין והכל..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

GNOME, לא ממש הבנתי מה שינית שם ? אני לא רואה שום הבדל...

ו VEGA, לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות בזה ?

פורסם

יש הבדל והוא שהמעבר בין הקטע הכחול בהיר מאוד ללבן של הלוגואים הוא כבר יותר חלק ולא בבת אחת, שים לב ותראה שיש.

פורסם

תסתכל על אמצע החתימה, בקצה השמאלי של הלוגו של אינטל וOCZ

תראה שהתמונה ש GNOME תיקן נראת טוב יותר...

אם קשה לך לשים לב תשמור את התמונות ותעשה ZOOM IN זה יהיה יותר ברור..

פורסם

סורי הנה אחת טיפה יותר טובה...אני חושב

בכל מקרה אתם תחליטו, התיקון הוא מזערי...

עריכה: כן היא יותר טובה בעיקר כאשר מסתכלים על הצד ולא על המקום הבעייתי עצמו.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

VATOS הבנתי למה אתה מתכוון, חחחחח רק שאין שם שום סמל של אינטל, זה AMD !!! ;D

התיקון אכן מזערי אני בכללי נראה לי עושה לזה שיפוץ רציני כי גם צריך להקטין את זה...

פורסם

כן הכוונה היתה למעבד ;D

בכל מקרה יש הרבה אנשים ששמים לב לדברים כאלה, ועדיף לתקן שיראה טוב יותר בכלליות (:

זה אולי תיקון מזערי מבחינת גודל, אבל תיקון חשוב לדעתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים