עבור לתוכן

שוב בזק מנסים לרמות את אבא שלי

Featured Replies

פורסם

שלום! אני רותה לספר לכם סיפור קטן, ובסוף הפתעה ;)

טוב, אבא שלי בא אלי עם הצעה להתחבר לחבילה של yes@wow ברוחב פס של חצי מגה. ככה אני מוסיף לתשלום חודשים של 250 ש"ח ל-yes עוד 100 ש"ח, כולל תשלום לבזק ולבזק בינלאומי כספקית. המודם בא בהשאלה. בגלל שקראתי פה סיפורים בפורום (athlon), חששתי שהם יביאו לי מודם יד שניה. אז כששאלתי את הבחור שדיבר עם אבא שלי, הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב שהמודם חדש ושהוא לא יודע של איזו חברה. כשאמרתי לו שאני מעדיף לקנות מודם לבד הוא אמר שבזק היא היחידה בעלת רשיון ממשרד התקשורת להפיץ מודמים ADSL או משהו כזה. מה שחשוב הוא שהוא אמר ושאם אני רוצה לקנות מודם לבד אני אצטרך להביא אותו אליהם לבדיקה. השאלה שלי היא, חוץ מהעיניין של המודם יד שניה (כי הוא כבר שיכנע את אבא שלי שרוב הסיכויים שהמודם חדש, מה לעשות), האם מודמים מחברות שונות יתנו מהירויות שונות באותו רוחב פס, והאם זה נכון שבזק יצטרכו לאשר לי אותו. ועכשיו הפתעה: עוד שאלה. ראיתי כרטיסי רשת של Realtek ו-Apache ב-10$. שווים?

תענו לי כדי שאוכל לשכנע את אבא שלי לא ללכת אחרי בזק החארות!!!

פורסם

עד כמה שאני יודע, המודמים היחידים שאפשר להשיג בארץ הם של Alcatel (הדגם שבזק מביאים) ונדמה לי שאת'לון פעם אמר שניתן לקנות אותו בבזקסטור, חדש באריזה. קיים גם המודם הפנימי של סמסונג (ל Gil יש אותו) אבל הוא פחות עדיף על האלקטל (מכמה סיבות, לא ניתן להפוך אותו לראוטר למשל).

לגבי כרטיס הרשת, שלי עלה 9$ והוא פועל ללא דופי.

עריכה: מצטער, לא עניתי על השאלה שלך...

לא נראה לי שיהיו הבדלי מהירות בין המודמים, כי גם אם קיימים כאלו, אני בטוח שהם מתבטאים רק במהירויות גבוהות הרבה יותר ולא ברוחב פס "עלוב" של חצי מגה-ביט.

אישור של בזק? ממש לא נראה לי...

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מקוהה שאני אפול על מודם טוב. סה"כ בעל המאה הוא בעל הדעה, לא?

עוד משהו - יש הבדל בין המודם השחור למודם האפור?

פורסם

בכל מקרה עדיף לקנות או להשכיר ציוד מבזק

המרכזיה דל ADSL הוא על בסיס ALCATEL או אורכית תלוי באיזור המגורים ולכן חשוב לקנות את המודם של בזק

בכל מקרה יש אחריות של שנתיים על קניה של מודם וכן בחכירה יש לך אחריות על המכשיר כל עוד אתה משכיר אותו

ככה זה לא משנה עם זה יד שניה או יד שמינית, בכל מקרה בזק מתקינה את המודם והוא בא בדוק ומוכן בקופסא

אין לך מה לדאוג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים