פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה?תודה רבה![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אולי, אני לא בטוח אבל בגלל זה אני שואל. יש מישהו שיודע בוודאות מזה אולי? תודה רבה!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים Background task that works as a plug-in manager for Creative drivers. It helps the third party manufacturers to produce drivers, add-on features, and fixes that will integrate with a tighter fit with Creative sound drivers and utilities.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אמרת שזה יכול להיות, נשמע שלא היית בטוח, בכל אופן תודה רבה על התשובה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים של CREATIVEבדוקלי יש SOUND BLASTER 5.1 LIVEלא ידוע לי מה תפקידו אבל אני מסדר יופי בלעדיווגם בלעדי הקובץ שעושה את הלוגו בהתחלה
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר של CREATIVEבדוקלי יש SOUND BLASTER 5.1 LIVEלא ידוע לי מה תפקידו אבל אני מסדר יופי בלעדיווגם בלעדי הקובץ שעושה את הלוגו בהתחלהלפי דבריו של קווקאר אין צורך מיוחד בכך, מישהו יכול להגיד לי מה זה עושה בדיוק כדי שאני ידע אם יש לי צורך בזה.תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים לCREATIVE יש תופעה לא נעימה של הפעלת 1000 דברים בSTARTUP שסתם מעמיסים על המחשב. הCTHELPER הזה הוא איכשהוא קשור לONLINE MANUAL שלהם. תעיף בלי חששמ ק ס י מ ו ם, תהיה בעיה אז תחזיר את הV. לא ביג דיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.