פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים גדול היה לי קרוב ל-70, 68 או משהו, אבל זה היה מזמן עוד עם מחשב אחר ועכבר שעבד. על הקטנים לא התעכבתי. יש לי מכרה אחת ב-נשר, היא עושה את הגדול ב-40 ומשהו שניות. בהתחלה לא האמנתי אבל אח"כ ראיתי במו עיניי והיה לי פרצוף כזה:
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר אני כבר שנה מנסה לשבור את השיא ולא הולך לי! מילא התוצאה שלך שהיא מעולה אבל הגיונית, אבל 40 שניות ?? מצד שני יש לי חברים שחושבים שהם טובים והם לא האמינו לי אז לכי תדעי בכל מקרה 40 זה ממש מוזר
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני אומרת לך, היא מתקתקת כמו משוגעת...! אתה רואה אותה, נופלת לך הלסת לרצפה! אני חושבת שצרייך להביא צילצול לספר שיאי גינס...
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים איך 2 שניות בקטן???בטח יצא לך מזה פוקסאני עושה 6 בקטן36 בבינוניואיזה 100 בגדול(פירמטתי את המחשב אז אני לא זוכר)כניראה שהיו לך מזה פוקסים של הלייףדרך אגב אולי נשתף גם כל מיני חוקים כמו:1 1 1 אז המוקש באמצע(שזה דיי בסיסי)1 2 1 אז המוקשים בצדדים1 2 2 1 אז שני המוקשים ליד ה2יש עוד אבל אני לא זוכר כרגעאם יש לכם עוד אז שתפו
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים בקטן ובבינוני לא ממש שיחקתי, כי הקטן זה פוקס לגמרי... השיא שלי זה פחות משניה כי על הלחיצה הראשונה הכל נפתח.. ;D בגדול יש לי משהו בסביבות ה-100 נראה לי.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לשחקנים המהירים: כשאתם משחקים מהר אתם מסמנים את המוקשים בדגלים ?הבחורה שדיברתי עליה קודם מסמנת רק חלק וגם אני האמת
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני לא ממש טוב בשולה מוקשים של ווינדוס כי לוקח לי זמןאבל בזה של מסנג'ר אני מכן להתערב שאם יהיה טורניר אני יוצא לעם פה מקום 4 לפחות
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים שמעתי שהשיא העולמי הוא 42 שניות. אולי היא שוברת אותו ?אני אדבר עם חברה אחרת שלה ואשאל כמה היא עשתה. מה שאני יודעת זה שזה מתחת ל-50.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני מכיר איזה מישהו שהוא פריק של שולה המוקשים ואין לכם סיכוי לשבור את השיאים שלו נראה לי נראה אם אני אראה אותו מחובר אני אשלח לו לינק לת'ראד הזה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים נעשה בינו ובין הבחורה הזאת תחרות ונשים כסף. זה יהיה כמו מרוצי סוסים כזה.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לול שולה המוקשים. זכרונות זכרונות... ד"א אני זוכר שהיה צירוף מקשים שעוצר את השעון, אז השיאים שלי היו תמיד שנייה אחת
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אבל בכל זאת זה משחק של פוקסיםכי יכול לבוא פתיחה בת זונה שחסר איזה מוקש אחד והכל נגמר ויוכל להיות שתגיע למצב שאתה צריך לנחשדרך אג הכי טוב לסמן את המוקשים בדגלים כי אז לוחצים על שני הלחצנים וזה פותח את כל מה שמסביב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.