עבור לתוכן

שאלה בקשר לצינורות עיבוד ב 9600PRO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???

פורסם

והקשר בין AGP לצינורות עיבוד הוא?

פורסם
  • מחבר

אין קשר ???

אז מה הכוונה לצינורות עיבוד ומה הכוונה ל AGP X...

ליתר דיוק מדבר עכשיו האח של LANZAR... אני מודיע את זה מעכשיו כדי שהוא לא יהרוג אותי שהוא יראה שאני רושם דברים מפגרים על שמו :)

פורסם

AGP זה החיבור שעליו מתחבר הכרטיס ללוח. צינורות עיבוד תאמת שאין לי מוסג איך להסביר לך איך זה עובד או מה זה בתחלס עושה... :P

פורסם

צינורות עיבוד זה כמה MHZ הכרטיס מסוגל להעביר לפעימת שעון... , יענו כמה נתונים כרטיס כלשהוא מעביר לצינורית עיבוד... , ואם יש יותר אז רוחב הפס יותר גדול(יותר MHZ מועבר מהליבה לזיכרונות או לזיכרון המטמון של הכרטיס...)

ככה אני חושב , אבל אני ממש לא בטוח.

פורסם

פעימות שעון נמדדות ב MHZ ומה שהתכוונת זה כמה מידע (MB) הוא מסוגל להעביר בשניה אחת.

כמה שיותר צינורות עיבוד ככה יותר מידה יכול לעבור במחזור שעון אחד, וכך הכרטיס בשבילך יעבוד מהר יותר.

פורסם

צינורות עיבוד מעבדים פיקסלים!. ב9600 יש 4 צינורות עיבוד שכל אחד מהם יכול לעבד פיקסל אחד לכל מחזור שעון. ככל שלכרטיס יש יותר צינורות עיבוד, ו/או מהירות שעון גבוהה יותר לליבה, הוא יוכל לעבד יותר פיקסלים בזמן נתון.

אין קשר בין מהירות הAGP למספר צינורות העיבוד.

רוחב הפס שאתם מדברים עליו הוא בין הזכרונות של הכרטיס לבין הליבה של הכרטיס. אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים, אל תדברו סתם ואל תטעו אנשים אחרים.

פורסם

ככה אני חושב , אבל אני ממש לא בטוח.

בשביל זה כתבתי את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים