עבור לתוכן

יעשו לי בעיות בכניסה לשדה התעופה אם..

Featured Replies

פורסם

ice2k הבחורה נראית בת 12... אתה בטוח שהיא בת 18 ?

צודק , גם אני חשבתי שהיא בהתחלה בת 12 , אבל היא בת 18 - בדוק. ככה זה דרום אמריקה - הבנות שם נראות הרבה יותר צעירות ממה שהן באמת , קרא לי כבר שאני וחברי התחלנו עם שתי בחורות ארגנטינאיות שנראות אחת בת 18 אחת אולי 17 , כבר חשבנו להוריד את הגיל שלנו כדי שזה לא יראה מוגזם - וכששאלנו לגילן הן ענו לנו - אחת בת 28 ואחת בת 26 , כמובן לא האמנו וביקשנו יפה כמו שוטרים לראות תעודות - ואכן , אלה היו הגילאים שלהן. וכן - זה ככה בכל מקום שם - פשוט גן עדן (וגן עדן בכל המובנים). ולגבי הבחורה בטיסה - אז דבר רשון כדאי לציין שנעשה לה עוול בתמונה וגם בדיוק הערתי אותה משינה לתמונה - ככה נראים כשמתעוררים (ומה לעשות זאת התמונה היחידה שצילמתי בטיסה - אז אין עוד), ולא - היא לא פיליפינית היא פרואנית (איפה שהתקיים הקופה אמריקה) והיא נראית כך כי היא שילוב של דם ספרדי עם אינדיאני, ודבר שני : היא ואחותה זה סיפור מעניין - היא הבחורה המפונקת השקטה שלא שותה ולא מעשנת ולא רוקדת מוזיקה אלקטרונית (ולמען השם עדיין מסתובבת עם דובי) , אבל אחותה בדיוק ההפך - פרועה, שותה, מעשנת, ברייבים כל היום - והיא קצת יותר מתקרבת ל 18 במראה , אבל עדיין - הן ניראות מאוד צעירות - כשרק מגיעים ליבשת נדהמים.

ולפותח התרד - אין בעד מה , רואה לאיזה שיחות אפשר להגיע מטיסה מיסכנה 8)

פורסם

שאח שלי נוסע דרך העבודה הוא תמיד לוקח לאפ טופ

אני לא חושב שתיהיה לך בעיה ממש רצינית

כי לא שמעתי ממנו שיש בעיות עם זה

פורסם

אני תמיד לוקח איתי נייד כשאני טס לחו"ל (לא מתוך בחירה, לא נותנים לי לצאת אחרת) וטלפון נייד.

הייתי בשוייץ, הונגריה, ארה"ב, הונג קונג, טייואן וקוריאה ובשום מקום אף אחד לא עשה לי בעיה עם הנייד. אסור להשתמש בו בזמן המראות ונחיתות, ואם אתה טס במחלקת תיירים תשכח משקע חשמל. אך ורק במחלקת עסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים