עבור לתוכן

יעשו לי בעיות בכניסה לשדה התעופה אם..

Featured Replies

פורסם

אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ?

הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה..

כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות..

למישהו יש פרטים? חשוב לי...

פורסם

תבדוק גם אם במטוס שלך מותר להפעיל בכלל משבח נייד, לא בכל מטוס מותר. לחטט בתוך המחשב אני בספק, אבל יתסכלו לך בתיק שלו

פורסם

בדר"כ מותר להפעיל מחשבים ניידים(לאחר ההמראה). יכול להיות שבארה"ב יבדקו קצת את התיק, בארץ לא נראה לי תהיה בעיה

פורסם
  • מחבר

בארה"ב אני בכלל לא ישתמש בו, אני יוצא לחופשה אז זה אומר לצאת מהשיגרה (כל היום במחשב), אני רוצה את המחשב רק לטיסה הלוך/חזור...

וכמו ש TOMZ אמר, איפה אני יכול בדיוק לברר אם אני יכול להביא מחשב נייד למטוס ? (ואם יש שם שקעים לזה).

פורסם

אתה בעצמך אומר, אתה כל היום במחשב, אתה יכול לנסות לקחת איתך ספר או שנים, לראות את הסרטים שמשדרים בטיסה, ולזלול בוטנים..

אתה תראה שהזמן עובר יופי. אהה, ולישון. לנוח ולישון המון.

פורסם

תתקשר לחברת התעופה עצמה ותשאל אותם אם מותר לך להישתמש במחשב נייד במהלך הטיסה.

הם ייענו לך הכי טוב.

פורסם

מותר להשתמש ואני כבר עשיתי את זה אבל הם יידרשו ממך בביטחון להראות שהמחשב באמת פועל וזאת לא איזו פצצה וגם אסור במהלך הטיסה להפעיל את הסידי שבמחשב

פורסם

אני מאמין שתוכל להפעיל אותו אבל לא בטוח לגבי שקעי חשמל אלה אם כן אתה טס במחלקת מנהלים :)

פורסם

אין שום שקע

תאר לך שאיזה ילד מטומטם מחליט להכניס סיכת ביטחון לשקע

פיתאום כל האור במטוס כבה

המנועים מפסיקים לעבוד

אתם יודעים את ההמשך ;D

פשוט תביא בטריה רזרווית

חוצמיזה שבכלל עדיף ללכת לישון בטיסה כזאת

פורסם

אל תדאג לשקע - מערכת החשמל שלו הרי לא מחוברת למערכות החיוניות של המטוס - בטח לא למנועים... 8) (חבל להפחיד את הילדץץץ)

אתה צריך להתקשר לחברת התעופה ולשאול מה הנהלים שלהם לגבי הפעלה , בהרבה חברות אסור להפעיל בכלל בכל הטיסה , אבל הרבה אנשים לא שמים על זה.

לגבי שדה התעופה - בדרך חזרה עלולים לעשות לך בעיות בכניסה לארץ במכס , יש מיקרים בהם צריך לדווח לפני יציאה מהארץ שאתה לוקח איתך מחשב נייד , המכס כבר עשו בעיות בדרך חזרה לאדם מאוד מכובד שאני מכיר שטס כל חודש לארה"ב עם המחשב נייד שלו.

ואם אתה לוקח מחשב נייד רק בשביל הטיסה אז כנראה אתה עושה שטות (סלח לי על המילה) אני מניח שזאת טיסת יום ולא לילה (אם זה לילה אתה בכלל לא צריך להיות מודאג) , הטיסות האלו עוברות מהר מאוד (בעיני זה בכלל נחשב נסיעה קצרה) מביאים לך כל הזמן אוכל שתייה , יש סרטים , עוד לפני שאתה מבין שהטיסה התחילה היא כבר נגמרת.

מה שכן אתה יכול להביא איתך איזה ספר או עדיף איזה מגאזין של אודיו או מצלמות או גאדג'טים או אם אתה חנון רציני אתה יכול גם להביא מגזין של מחשבים 8) זה מעולה לטיסות , וגם תמיד אפשר לעיין במגזין ששי במטוס , או "לשרוף" לפחות 10 דקות בקריאת הוראות הבטיחות ולחשוב תוך כדי על סצינות מהסרט "יעד סופי" (FINAL DESTINATION). וכמובן איך לא יש את הדיסקמן או האייפוד (שגם לגביהם לפעמים משגעים את השכל לגבי הפעלה אבל לרוב מתירים אם מבקשים או סתם מפעילים בלי לשאול).

וזה עוד לא הכל - תמיד יכול להיות לך מזל (כמו שלי לפעמים יש) ותשב לידך איזו בחורה חמודה ומענינת שרק איתה תוכל להעביר שיחה שלא תבין לאן נעלמו לך 6 שעות , דוגמה :

flight.jpg

זה מיקרה מעניין - בחורה בת 18 שעדיין מסתובבת עם דובי , מעצבת תכשיטים ויש לה אחות תאומה זהה לחלוטין ועוד על אותה הטיסה - רק סיפור כזה העביר לי כמה שעות טובות בטיסה של 12 שעות , מה שכן אני מזהיר מרש - לפעמים צריך לדעת ספרדית או צרפתית או איטלקית (ככה זה , הבחורות החמודות לרוב מדברות שפות מוזרות) - אז יאללה קח איתך גם מילון ותוכל ללמוד קצת שפה חדשה , עוד משהו לעשות בטיסה.

וכמובן - כשאתה ישב על 4 מנועים (תתפלל שזה ארבעה כי אם יש רק שני מנועים ותקלה באחד מהם... טוב לא משנה 8) ) עם הספק של קצת הרבה יותר מ 100 כוח סוס כל אחד ומקבל מסז' רגוע לכל הדרך - אתה נירדם - אם תרצה או לא תרצה...

אז בקיצור - אחריי מדריך קצת זה לטס המתחיל אני מקווה שהבנת שלהביא מחשב נייד רק בשביל טיסה ולהיסתכן בבעיות במכס שדה תעופה ובכלל שיקרה לו משהו (לך תסמוך על סבלים , או שהבריקו יותר מדי את רצפת השיש במלון עד כדי החלקה).. תן למחשב קצת חופש בבית..

טיסה נעימה 8)

פורסם

מאז ה11 בספטמבר והאינטיפדה מאוד פוחדים מאיתנו בשדות תעופה אחרים וחברות אחרות...

כשאני חזרתי מאיטליה הייתה הוראה מיוחדת שלהם לטסים (שהם ישראלים, רובם ככולם) לא להכניס איתם בתיקים שום דבר חשמלי חוץ מפלאפון. אז באמצע השדה תעופה התחלנו לפתוח את המזוודות ולהכניס את כל הדיסקמנים, גמבויים, מצלמות והציוד שהיה לנו לתוך המזוודה, לידנו היה ישראלי עם מחשב נייד שלקח לו הרבה זמן להעיז להכניס את הלאפטופ שלו לתיק בגלל שהוא הכיר את הנהלים ה"עדינים" של הסבלים של המזוודות.

פורסם

אני חושב שאם ללפטופ של יש מקלדת עברית לא יחשבו שהבאת אותה מחו"ל ::)

ככה שבעיות במכס לא ניראה לי יהיו

פורסם

ice2k הבחורה נראית בת 12... אתה בטוח שהיא בת 18 ?

פורסם

היא פיליפינית או משהו כזה אז היא ניראת קטנה

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים עדיף לוותר על הרעיון...

ו ice2k תודה על ההמלצות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים