פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני בספק אם מישהו פה הצטרפצ בגיל 10-12.. כאילו לפחות פה בגיל הזה או היו נגעלים מזה או סתם היו נשיקות בלחי והמאקס היה נשיקה עם השפתיים והכל אבל בלי לשון ולא רטובה לא כלום אבל אם באמת הצטרפתם נשיקה רטובה והכל עם לשון וממש כאילו אז.. סבבה :
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים חחחחחחה גיל 14, לקראת מסיבת סיום ככה, הוא היה בן 19 אבל לא ידע מהחיים שלו. מאז רק חגיגות. יא מעניין אם יש כאלו שגם אחרי הצבא לא עשו כלום... :
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים שמתם לב שעוד אף זון אקספרט לא הגיב? ;D :-X היי היי אני עוד ישנתי ;D והצתרפתי בגיל 14 :-* דרך אגב מה קורה למישהו בצבא שעוד לא הצטרפת ;D
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים בטח שיש. לא כולם מצליחים למצוא זונה רוסיה. ומה זה אמור להביע?טוב אם הדרך היחידה בשבילך לקבל משהו זה זונה מחבר העמים אז כנראה מצבך בקאנטי...
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני עוד לא גיליתי את נפלאות המין השני. ככה זה כשנולדים עם עיוותים פיזיים ורוב הזמן מתעסקים בבישול ובקריאת ספרים.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אין לי שום דבר נגד נכים אבל מה קשור זונה רוסיה? ומה רע בבישול וקריאה? גם אני עושה את זה הרבה. יש המלצות? 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.