עבור לתוכן

סקר על יחסים בין המינים הפעם

באיזה גיל התנשקתם עם בת\בן זוג? (הכוונה לנשיקה עם השפתיים או אפילו צרפתית ראשונה) 1,015 הצבעות

1. 1. באיזה גיל התנשקתם עם בת\בן זוג? (הכוונה לנשיקה עם השפתיים או אפילו צרפתית ראשונה)

• מתחת לגיל 10...
    • בין 10 ל12
    • בין 12 ל13
    • בגיל 14
    • בין 15-16
    • בין 17-18
    • עוד לא התנשקתי
    • בזמן הצבא..

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה בסדר, אני הייתי תלמידה מצטיינת בשיעורי ביולוגיה

• תגובות 275
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה את מתייחסת רק לבנים, גם בנות בגילאים האלה מאוננות

פורסם

האמת שיצא לי לראות דבר כזה, ילדה בת שלוש בערך, אמא שלה מדגדגת אותה והיא אומרת תדגדגי אותי בפות...

ובאותו מקום, באותה שעה עוד ילד גם בערך באותו גיל אולי קצת יותר גדול, גם בלי בגדים משגע איזה מישהיא ואומר לה שהוא יעשה לה מסאג' ועמד לו בגלל זה...

זה היה בפסטיבל סגול שהייתי שם בצוות הקמה אז בזולה שלנו שם הילדים הסתובבו בלי בגדים

פורסם

לא אומרת שלא, התייחסתי בפרוש למצב ברחם. הייתי בשוק כששמעתי וראיתי את הצילום אולטרסאונד... :o

פורסם

מזה פסטיבל סגול?

פורסם

תביא לPHP גם כתובת הוא נראה לי די מעוניין

פורסם

לא,זה נשמע חולני בטירוף.

פורסם

מזה פסטיבל סגול?

פסטיבל של סטלנים, מלא בסדנאות וכאלה..

הייתי בצוות הקמה שם...

פורסם

אבל מה הקשר לילדים הקטנים???

נשמע מעוות כמו לימור לבנת

פורסם

הם ילדים של חברה שהיו בצוות הקמה

פורסם

בעע מגעיל :o

זאתי שהוא רצה לעשות לו מאסג' הייתה לפחות שווה? ::)

פורסם

HUH?

טוב המסיבות האלו, שמעתי באים לשם סטלים שחזרו מהודו פיזית אבל חוצמזה, לא כ"כ והם לפעמים מביאים לשם את הילדים שלהם והיה סיפור כזה לפני שנתיים בערך שהיתה מסיבה כזאת ליד ים המלח (או סתם מסיבת "טבע") וזוג הורים הביאו תינוקת והשאירו אותה במכונית ומרוב הסטלה... שכחו אותה שם. לא זוכרת מה קרה לה, אם היא התייבשה או נפתרה אבל בואו נגיד שלא הייתי רצה להיות במקומה.

פורסם

זה לא מסיבה, זה פסטיבל של שלושה ימים, וזה משהו ממש יפה, וזה לא מסיבת טבע, זה לא הכל סמים שם, מקסימום גאנג'ה, אבל איך זה מתקשר לנושא עכשיו??

פורסם

וואלה לא יודעת, זורמים, אתה יודע...

פורסם

חחח זורמים נזכרתי במשהו משעשע ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים