פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים האמת שיצא לי לראות דבר כזה, ילדה בת שלוש בערך, אמא שלה מדגדגת אותה והיא אומרת תדגדגי אותי בפות...ובאותו מקום, באותה שעה עוד ילד גם בערך באותו גיל אולי קצת יותר גדול, גם בלי בגדים משגע איזה מישהיא ואומר לה שהוא יעשה לה מסאג' ועמד לו בגלל זה...זה היה בפסטיבל סגול שהייתי שם בצוות הקמה אז בזולה שלנו שם הילדים הסתובבו בלי בגדים
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לא אומרת שלא, התייחסתי בפרוש למצב ברחם. הייתי בשוק כששמעתי וראיתי את הצילום אולטרסאונד...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מזה פסטיבל סגול?פסטיבל של סטלנים, מלא בסדנאות וכאלה..הייתי בצוות הקמה שם...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים HUH?טוב המסיבות האלו, שמעתי באים לשם סטלים שחזרו מהודו פיזית אבל חוצמזה, לא כ"כ והם לפעמים מביאים לשם את הילדים שלהם והיה סיפור כזה לפני שנתיים בערך שהיתה מסיבה כזאת ליד ים המלח (או סתם מסיבת "טבע") וזוג הורים הביאו תינוקת והשאירו אותה במכונית ומרוב הסטלה... שכחו אותה שם. לא זוכרת מה קרה לה, אם היא התייבשה או נפתרה אבל בואו נגיד שלא הייתי רצה להיות במקומה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים זה לא מסיבה, זה פסטיבל של שלושה ימים, וזה משהו ממש יפה, וזה לא מסיבת טבע, זה לא הכל סמים שם, מקסימום גאנג'ה, אבל איך זה מתקשר לנושא עכשיו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.