פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים גם תינוקות מאוננים, הם לא גומרים אבל משחקים עם הפות \ פין שלהם כי זה נעיםובכלל תינוקות יכולות להיות "רטובות" כבר כמה שעות אחרי שהן נולדות
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים סתם כי זה מתאים כזה, אז היום אחרי יום סידורים כזה עם ידידה טובה שלי ואחרי המווווון רמזים הדדיים אחד לשני שנמשכו כמה ימים, סוף סוף קרה משהו ועכשיו זורמים עם זה לראות מה קורה. המון זמן כי זה לא מעבר קל מידידים ליותר מזה + יש תמיד חשש שהיא לא מבינה שיט ממה שאתה שולח, או שאתה סתם הוזה רמזים... מסקנה: נרגילה תשמח לבב אנוש, וגם 1887 ש"חים, ובחורה שתהנה מהם איתך...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מקווה שילך לך טוב מחכה שגם לי יהיה משהו חחח עוד מעט :-\ לא דווקא מדבר אל לזיין כן אני מעדיף קודם להכיר ולבנות קשר ואז כמובן גם זה ;D אולי יבוא עוד מעט חחח גם הנשיקה הראשונה חח
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים וואו האשכול תפחאני הולך לקורס פסיכומטרי של 5 שעות והאשכול מתפוצץ...זה עם התינוקות זה פאקינג חולניכאילו הם מגיעים לאורגזמה?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים וואו האשכול תפחאני הולך לקורס פסיכומטרי של 5 שעות והאשכול מתפוצץ...חחח בדיוק מה שקרה ליגם אני הייתי בהלם אבל בעצם האשכול כבר מזמן לא מדבר על מערכות יחסים או על נשיקרה ראשונה אלא על ילדים בני יום שמאוננים על סבתא בת 80
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים הפעם גם נעדרתי לחמש שעות והאשכול לא תפח בכללאני ממש מאוכזבהממ ולדריה כפרהאין קשר בין הזרע לאורגזמה...אני אמנע מלפרט ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים בטנטרה למשל לומדים איך להגיע לאורגזמה בלי לפלוטוילד בן עשר יכול להגיע לאורגזמה ופשוט לא יצא כלום...זה קצת מוזר לכתוב את זה...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים כן אני יודע שמעתי על זה כל ההודים ההיפים האלה טוענים שאין קשר בין אורגזמה לשפיכה שזה טריק בן זונה בשבל לשכנע את הבחורה לא לשים קונדום ;D "כן מותק אני למדתי אצל הגורו שמורו ועכשיו אני יכול בלי לשים קונדום" האמת שזה בדרך כלל טריק שבחורה עושה כדי להיכנס מהגבר להריון ואז להכריח אותו להתחתן(ניקוב חורים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.