פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני עד גיל 10 חשבתי שציצי מיועד רק להנקה ושגברים לא מוצאים בו שום עניין... אני עם Dark Respect בעניין הזה. נ.ב. בני 4 נוטים להריח, להסניף, לאכול, לבלוע, ללעוס - כל דבר שהם רואים. אה כן, שכחתי את החשוב מכל - הם נוטים גם לשבור דברים.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר מה שתגידובכל אופן אני בטוח לגבי זה שבכל מקום בטלויזיה יש סקס או רמזים - בפרסומות, בMTV וכו'
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אז מה אם יש רמזים מיניים בטלויזיה ? אם היו רמזים מיניים בכמות שאנשים חושבים על מין אז הטלויזיה היתה נשרפת
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים ובתיאוריה כן...עוברים יעשו סקס בתוך הבטן : לללללללא אבל בדיקות אולטרסאונד גילו שתינוקות זכרים מאוננים בעודם ברחמה של האישה. נו נו נו, שובבים :
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחמרביתם חברי HWZONE..סתם סתםאבל זה ממש אבל ממש שטויות....... הם בגודל אפונה אז מה גודל השמוליק שלהם? ואם את מדברת על חודש שמיני...... עדיין אין מצב!! אז למה הם לא מאוננים שהם תינוקות? הם מספיק גמישים......וזה בטח רק ערבים ג'ינג'ים עושים את זה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים בגלל זה יש לכול המנהלים של HWZONE זרוע ימנית כול כך שרירית? :-*לא זה בגלל כפתור הBAN שהם אוהבים להשתמש בו...... (קח את זה כעצה)
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני רצינית חברה, בשבועות האחרונים של ההריון... זה קורה. אל תאמינו, תראו ערוץ המדע...!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים את רוצה להגיד לי שהם עושים את זה בשביל הכיף? אם לא אז בשביל מה?? הם רוצים אח?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים נו ברור שזה נכוןהם גם עושים מסיבות טראנסים ושותים בירה ורואים משחק פוטבול וצועקים WASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לא זה בגלל כפתור הBAN שהם אוהבים להשתמש בו...... (קח את זה כעצה)W0W אני מפחד תחביאו אותי :'(אולי נו באמת מזה פה דקטטורה?כן אבל לפי החוקים מותר לי להגיד כול מה שבא לי כול עוד זה לא גזעני לא פוגע באף אחד וכו...ואתה תמשיך לספים עם הנקודות,קח את זה כעצה.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מה רע בנקודות? זה לא גזעני ולא פוגע באפחד : : כל אחד וסגנון הכתיבה שלו..... אמרו לי הרבה פעמים וזה מנהג רע שקשה להיפטר.... אם מנהל יגיד לי להפסיק אני אפסיק....... למרות שאין סיבה שזה יקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.