פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים חחח אני הייתי לוקח אותו ב 30 שקל... כדי לנסות אותו ב OC מה שלא עשיתי שהיה לי כזה... ואני מצטער על זה עד היום... :'( בקיצור ב 30 הייתי לוקח...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אז הוא לא שווה ממש, לדעתי תשמור אותו, אולי פעם יהרס לך הכטיס מסך, לפחות יהיה לך משהו זמני.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים לא הייתי משלם עליו יותר מ-10 שקל וגם זה רק בשביל התענוג להתעלל בו במעבדת אלקטרוניקה
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים הוא לא יכול להישתמש בוא אפילו בתור כרטיס זמני כי אי אפשר להרכיב אותו על הלוח זה AGP X2 ואני דיי בטוח שאי אפשר להרכיב אותו בלוחות החדשים...
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר הייתי מעדיף שהוא יהיה PCI, ככה היה לי כרטיס זמני למקרה שהייתי צורב ביוס והיו נוצרות תקלות :\ לצערי מכרתי את הכרטיס PCI שהיה במחשב הראשון שלי בעיקרון אפשר לשחק איתו משחקי כדור הוא די עמיד בנפילות... חחח אני עדיין צוחק מאיך שהוא בנוי, יש לו קירור פסיבי ו 8 גוקים של זכרונות אני עדיין מתחרפן
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים בקיצור ב 30 הייתי לוקח... גמני לי כשהכרטיס מסך שלי נשלח לתיקון חבר הביא באנשי PCI בחינם (וגם אף פעם לא דרש אותו חזרה) והשתמשתי בו במשך חודשיים... אפשר להגיד שזה היה לטובה כי התחלתי וסיימתי את הלף לייף 1, דבר שלא חושב שהייתי חושב עליו עם ג'יפורס TI 4200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.