עבור לתוכן

GF 6800 GT - Albatron or Leadtek

Featured Replies

פורסם

לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות.

ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט).

הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון.

בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)

פורסם

כמובן שהלידטק עדיף:

1) הוא מצויד בקירור שני סלוטים עצבני שהופך אותו לאוברקלוקר מצוין. אתר xbitlabs, למשל, המהיר אותו ל-420/1200 עם הקירור הרגיל (האולטרה רץ על 400/1100).

2) הוא מגיע עם חיבור מולקס אחד וצורך פחות חשמל מהאלבטרון.

3) בהתחשב בבאנדל הנדיב שלו, הוא יותר זול מהאלבטרון (אבל זה רק אם תמצא גירסת OEM).

פורסם

כמובן שהלידטק עדיף:

1) הוא מצויד בקירור שני סלוטים עצבני שהופך אותו לאוברקלוקר מצוין. אתר xbitlabs, למשל, המהיר אותו ל-420/1200 עם הקירור הרגיל (האולטרה רץ על 400/1100).

אם זה נכון אז מה כול הקטע של 2 חיבורים לספק? חשבתי שזה רק בשביל להגיע למהירויות גבוהות יותר אז הכרטיס צריך יותר חשמל.. אבל אם הם הצליחו לעבור את המהירות של האולטרה אז מה באמת הקטע?

פורסם

הקטע הוא שבזמנו Nvidia חשבה שהאולטרה צריך ספק של 480W.

פורסם
  • מחבר

הנה שתי ביקורות שבדקו את הקירור של לידטק ומצאו שהוא קצת פחות טוב מקירור הסטוק:

http://www.firingsquad.com/hardware/leadtek_winfast_a400_ultra_tdh/page2.asp

ו http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=660&pageID=845

תרד למטה, יש בסוף "A Note About Temps" וגם בעמוד אחרי רשום בחלק של המסקנות בחסרונות החימום.

פורסם

שטויות במיץ

צריכת ההספק של שני הכרטיסים זהה שכן שני היצרנים משתמשים ברכיב צורכי אנרגיה זהים.

מכיוון שהכרטיס הינו צרכן גדול, פועל יוצא הוא מפל מתח גדול על החוטים שמספקים את הזינה ומכאן שבסופו של דבר המתח שמגיע לכרטיס נמוך יותר.

על מנת לספק רמת מתח נכונה אלבטרון משתמשת בשני מחברים לאספקת המתח כאשר כל מחבר הינו מצמה אחרת !!!!!

פורסם

אני בטח שספק של 350 וואט של חברה טובה מספיק בהחלט ! להחזיק את הכרטיס !

פורסם

מה יותר טוב מבחינת קירור?

פורסם

תמיד הכרטיסים של לידטק היו ידועים בקירור ובאיכות הטובה שלהם. הקירור של ה-6800 הזה בכלל נראה לי עצבני במיוחדדד.

. אבל אם ב-2 אתרים יש ביקורות לא משהו על הקירור שלו...

האלבטרון גם יפה וגם נראה לי שיש לו קירור טוב. אבל הקירור שלו הוא סטוק.

אבל הביקורות על הלידטק נראות לי מוזרות... זה קירור מפלצתיי ששוקל איזה טון נראה לי,ועוד עם האיכות של לידטק! הכרטיס חייב להיות מצוין! הם לא היו שמים קירור משלהם ,אם הסטוק היה יותר טוב.

אם היית מקריץ עוד 400 שקל הייתי הולך על זה...

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060

פורסם
  • מחבר

על הלידטק אני אקבל שנתיים אחריות ועל האלבטרון אני אקבל שלוש שנים. אני עדיין מתלבט מה עדיף.

ובקשר לאסוס, הוא לא שווה את הכסף, אם כבר הולכים על המחיר הזה בתוספת קטנה יהיה לך ULTRA (שגם לפי דעתי לא שווה את המחיר שלו לעומת הGT).

פורסם

מעניין אותי כמה האלבטרון מתחמם, אבל לכרטיס הזה אין שום ביקורת באנגלית. ???

מוזר.

פורסם

theres a review on Anadtech of Albatron 6800 ultra vs ASUS 6800 ultra...

The albatron was better at everything but they recommended the ASUS because he comes with higher clocks , but you can OC the albatron much more than the asus...

פורסם

אבל האלבטרון אולטרה מגיע עם קירור מסיבי יותר מה-GT.

אולי בכל זאת יש ביקורת ל-GT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים